Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési zavaraim vannak, nem nagyon akar elmúlni. Fogok
még kelleni így bárkinek is?
11/24 A kérdező kommentje:
ha te nem bírod lelkileg, ő mit szóljon... nők.
Nem hiszem, hogy önző vagyok. Kitartottam mellette mindenben, de képtelen a szexre, felcsatolható neki megalázó, viagrát nem akar, mire várjak? Fiatal vagyok, előttem az élet, szükségem van egy egészséges kapcsolatra, mert ez így csak barátság. Szépen hangzik a nem a szex a lényeg duma, de igenis nagyon fontos. Jobb lenne ha megcsalnám? Nem hinném... Hidd el, nagyon sajnálom , és szeretem, de nem hinném hogy miatta a saját életemet is tönkre kellene tennem. Minden nap többször fürdök és borotválkozok mielőtt jön, mindent megteszek, csak hogy kívánjon, de nem megy, és ezt nem bírom tovább. Nem teszem magam tönkre. És akkor legyen egoista... nem érdekel.
2011. márc. 16. 21:08
13/24 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtad, hogy nem akar viagrát. Így értem. Akkor tényleg mindent megtettél.
Pedig sok nő mondja, hogy nem a szex a lényeg. Ha valamit nem akarnak, akkor mondják ezt.
2011. márc. 16. 21:11
Nem csak erről van szó. Tényleg ne bántásnak vedd, de ez egy betegség, ami az életszínvonalad rontja, és senkitől nem várhatod el, hogy sajnálatból melletted maradjon. Ha szüksége van a szexre, bele fog őrülni, hogy nem megy. Látom magamon... Nem tudok koncentrálni, sírásrohamok törnek rám, stb. Majd ha a férjemnek 50 évesen ilyen gondja lesz, azt mondom, hogy rendben, mellette maradok, mert házasok vagyunk, és kiéltem már magam. De így, ennyi idősen, nem gondolom hogy le kellene mondanom bárki kedvéért a szexről egy életre. Nagyon szeretem, hidd el, és nem tudom hogy fogom kibírni a szakítást, de ez a szexképtelenség rátelepedett a kapcsolatunkra, és fojtogatja. Nem leszünk boldogok együtt, akármennyire szeretjük egymást.
2011. márc. 16. 21:14
16/24 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Csak az is eszembe jut, akkor mástól is ezt kapja majd? Mert akkor gyakorlatilag senkije se lehet már emiatt. Azért ez akárhogy is nézzük, még sokkalta rosszabb.
Szerintem senkije nem lesz hosszú távon, mert mellette még korai magömléssel is küzd (1-2perc egy menet, ha netán összejön) . Borzasztóan sajnálom. Ő még reménykedik hogy valaha jobb lesz, plusz próbálja másban örömét lelni. De ez így azért elég szörnyű :(
2011. márc. 16. 21:18
18/24 A kérdező kommentje:
Hát én ilyen helyzetben öngyilkos lennék. Szerencsére itt nem tartok, ahol ő. :P
Biztos mondták, de pszihés háttere lehet. Ha az, ha nem, nem segít a problémán.
Én 30 vagyok. Vizsgaidőszakokban, megfázások alatt, stresszesebb időszakban nekem sem működött, nehezen hangolódtam rá.
Bár ciki volt 26-27 évesen, de a Viagrát kipróbáltam. Fél óra és jó kemény lett. Sikerélményt, élvezetet adott. az első két szem után már csak feleket vettem be, aztán semmit.
Az én esetemben nem szervi a gond, hanem pusztán a fáradtsági szintemtől függ. Egyébként meg többen szenvednek ilyen problémával (sajnos) mint gondolnád.
Ha a pihenés nem válik be, ha leereszteni nem tudsz, próbáld ki a kék bogyót, de van sok más is, ami olcsóbb és receptre kapható!
2011. márc. 16. 22:28
20/24 A kérdező kommentje:
"többen szenvednek ilyen problémával (sajnos) mint gondolnád"
És mindet elhagyja a barátnője? Akik más esetben arra hivatkoznak, nem minden a szex :P
A tippeket köszönöm, megfogadom. De ezek a bogyók nem iszonyú drágák hosszú távra?