Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nőnek és vonzónak érezzem magam?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a barátommal. Sajnos vannak problémáink. Nagyon hamar elélvez, általában 2 percig tart egy aktus. Ami ennél is nagyobb baj, hogy nehezen áll fel, ha mégis sikerül, akkor is ahogy beteszi, lankad le, én meg még azt a 2 percet sem tudom élvezni. Annyira csúnyának érzem magam, gyűlölöm az egész testem... Hiába mondja, hogy nem velem van a baj, nagyon magamra veszem. Mások szerint átlagos lány vagyok, nincs velem semmi baj, de minden önbizalmam elment. Lassan a szexet sem kívánom, pedig régen minden gondolatom akörül forgott. Nincs kedvem tanulni (nagy céljaim voltak még 1 éve is) , bulizni, sőt, még a barátaimhoz sem. Fogalmam sincs hogy mit tegyek, teljesen bele vagyok betegedve. 22L2011. márc. 16. 17:10
1/18 szamóca. válasza:
na ti sem hallottatok még arról hogy a szex nem csak a pö.cs ki be huzogatásáról szól....
találjatok ki játékokat, táncolj neki, orál, ami jólesik. tovább fog tartani, jobb lesz, és esetleg a párodnak is jobban fog állni.
2/18 anonim válasza:
szomorú,hogy 1,5 éve vele vagy de semmit újat nem mutatott....
3/18 A kérdező kommentje:
Sajnos ha a számmal próbálom izgatni, akkor meg azért megy el... Szóval nem jó megoldás :(
2011. márc. 16. 17:19
4/18 szamóca. válasza:
hát ne izagsd...legyen már fantáziád.
6/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam már szexy fehérneművel, stb, semmi nem jön be. Úgy néz ki, hogy ha a fejem tetejére állok, akkor sem lesz jobb soha. De ahelyett hogy osztanál, meg azt mondanád hogy legyen fantáziám, adhatnál konkrét tippeket, lehet, hogy van, amire még nem gondoltam.
2011. márc. 16. 17:22
7/18 szamóca. válasza:
nem osztásnak szántam, de ezt úgy írtad le mintha az elképzelhetetlen lenne hogy a pasi is csináljon valamit. nyalasd ki magad, ujjaztasd, szerepjáték, akármi... vagy vegyél neki kék tabit. és ezt sem szopatásnak írtam, lehet szervi baja van, menjetek vele orvoshoz.
próbáltad elnyújtani a dolgot? orállal lehet jól játszani hogy ne menjen el olyan hamar.
8/18 anonim válasza:
Probaljatok ki nemi vagy fokozot vagy mas egyeb bogyot. Van beloluk annyi mint a szemet de alaposan nez utana hogy mit vetetsz be a paroddal!
9/18 anonim válasza:
Azon nm gondolkodtál h félrelépjél?
10/18 A kérdező kommentje:
De, ki szokott elégíteni máshogy, de egy életen át az nem elég. Ráadásul inkább az rossz, hogy nem áll, hogy nem kíván. Legalábbis egy nőnek nyilván ez jön le, még ha tudja hogy nem feltétlenül ez a helyzet, akkor is... Rossz. Viagrára most próbálom rábeszélni. És igen, gondolkoztam már, hogy félrelépek, de nem megy...
2011. márc. 16. 17:35
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!