Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hajlamos vagyok a herpeszre tuti ki fog jönni ha orálisan elégítem ki a barátom?
Elég sokszor van ugyanis herpeszem a számon és félek hogy ha megpróbálnám akkor tuti kijönne megint. Nemrég ugyanis nagyon durván kijött az egész alsó ajakomon és nem is tudom mitől.
Még nem érzem felkészültnek magam hogy orálissal próbálkozzam de ez is visszatart. Félek hogy tuti herpesszel ébredem. Mit tehetek? Van valami hatékony ellenszer ami megakadályozhatja h kijöjjön?
utolsónak: én is szoktam a számon sebes lenni, és habár sok mindentől kijöhet, azért átadni csak akkor tudod, ha éppen kijött. Olyan, mint bármilyen más betegség. Ha nem vagy beteg, nem is fertőzöl.
Nem hallottam még ilyenről, h az orális szextől biztosan kijön a seb. Max ha neki is van vmi problémája ott.
22/L
Nem függ össze az orális szex és herpesz megjelenése. Én is hajlamos vagyok rá, és ha picit is gyengül az immunrendszerem, azonnal kijön egy herpesz a szám bal sarkában. Mikor orálisan elégítettem ki a barátomat sose jött ki, pedig előfordult/előfordul elég gyakran ;)
20/L
Csak arra vigyázz, hogy ha érzed, hogy jön, akkor kerüld el még a csókot is.
Ettől nem fog jobban kijönni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!