Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rokonnal szexelünk, tényleg elkapunk valami betegséget?
Figyelt kérdés
Én csak hallottam, nem tudom ki az a perverz aki rokonával szexel2011. márc. 16. 16:55
1/6 anonim válasza:
Mondanak olyat hogy vérfertőzés, de ez csak ilyen szóbeszéd, amúgy meg ugyanolyan mintha valami idegennel szexelnél...
2/6 anonim válasza:
Amennyiben nem fertőző beteg, nem.
Az esetleges utódokra van rossz hatással, ha genetikailag hasonló egyedek aa szülők, mert kiöli a változatosságot, és nem tud a lehető legtöbb jó tulajdonság átörökítődni.
3/6 anonim válasza:
Ferikeee jól mondja, akkor van ebből gond, ha gyereket akartok, mert nem lesz egészséges vagy testileg, avgy szellemileg, DE egyébként a Bibliában (Ószövetség) is sokszor van szó vérfertőzésről. Ma a törvény tiltja (Apa+lánya, testvérek.. stb. házasságát.. stb.)
4/6 A kérdező kommentje:
eszembe se jutna rokonnal szexelni, csak kérdeztem, mert hallottam a vérfertőzésről
2011. márc. 16. 17:01
5/6 kranpusz válasza:
Beteg nem lehetsz ha csak nincs valamilyen sexuális uton terjedő betegsége. Viszont amit elöttem mondanak az igaz, a gyerekvállalásnál lehet gond.
6/6 anonim válasza:
FErike csak félig mondd igazat, a vérfertőzésnél nem a változatosságon van a hangsúly.
„Minden embernek 46 kromoszómája és 25 ezer génpárja van. Átlagosan minden ember öt olyan hibás gént hordoz magában, amelyik valamilyen súlyos betegségért felelős. Ezt azonban nem örökíti tovább, hacsak nem egy olyan embertől fogan gyermeke, aki éppen ugyanazt a génhibát hordozza. Ennek nagy a valószínűsége, ha a két ember között rokoni kapcsolat van” – mondja Czeizel Endre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!