Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A tapasztalt férfiak tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tapasztalt férfiak tényleg megérzik a nő orgazmusát (hüvelyösszehúzódások), és tényleg szívesebben maradnak együtt olyan nővel, akiről tudják, hogy biztosan élvezi velük a szexet?

Figyelt kérdés
Avagy tapasztalt férfinál inkább ne játszuk meg az orgazmust?
2011. márc. 16. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Senkinél ne játszd meg az orgazmust. Az miért jó neked, hogy a párod azt hiszi, orgazmusod van és hogy jól csinált mindent, miközben te a szex egyik legjobb részét nem éled át? Igazából ha sikerül átverned a férfit, akkor csak magaddal szúrtál ki. Nem értem mi abban a jó.
2011. márc. 16. 14:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Ki beszélt itt magáról???

A kérdésre válaszoljatok! Köszi!

2011. márc. 16. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Többes szám első személyt használtál az utolsó mondatodban. De akkor válaszolok a kérdésedre: igen, egy tapasztalt férfi ki tudja szúrni, hogy a másik fél szimulál. Nem feltétlen az összehúzódásokból (azt a szex hevében nem nagyon lehet észrevenni), de rengeteg más jelből igen. És igen, nyilván mindenki olyan társat akar, akivel élvezi a szexet és aki vele is élvezi a szexet - szexuálisan összeillőek. Tehát mi értelme van megjátszani az orgazmust?
2011. márc. 16. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja, van aki észreveszi, van aki nem. Az elsőnek igazat kell adnom, ne játszd meg/ne játszátok meg, mert azzal magatokat csapjátok be. Ha valaki tapasztalt és sikerül átvágni az orgazmussal, az utána lévő cselekedetek már árulkodhatnak. Remélem kielégítettem tudásszomjad...
2011. márc. 16. 15:00
 5/8 Panda Péter ***** válasza:
100%
Hát pedig azt is észre lehet venni (mmint a fizikai jeleit, összehúzódás, stb). Nem mindig ugyanolyan erős, de ha az, akkor azt nehéz nem észrevenni.
2011. márc. 16. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Avagy tapasztalt férfinál inkább ne játszuk meg az orgazmust?"

Sőt, a tapasztalatlannál sem.

2011. márc. 16. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

szerintem nem feltétlenül érzik meg, hisz lehet egy nőnek kevésbé intenzív orgazmusa is, amibe nem remeg bele mindene, vagy esetleg nincs is hüvelyi orgazmusa, csak csiklói, illetve mi van akkor, ha tudatosan húzza össze a nő az izmait, mint pl intimtornakor, na pasik, akkor hogyan különböztetitek meg?

egyébként az sem tesz jót a pasiknak, ha nem játszuk meg, mint pl én nem játszom meg, de 3 éve szexelünk és még semmilyen módon nem volt orgazmusom.

ez milyen érzés lehet a pasimnak, hogy sehogyan sem tudott még kielégíteni.

Megmondom, uolyan szar, mintha megtudná, hogy csak megjátszom pl.

És lehet, ha megjátszottam volna, az önbizalma is nagyobb lenne stb...

Én pl nem játszottam meg, és ígysincs org-om, vagyis a nők nem feltétlenül csesznek ki magukkal ha színlelik, hisz a pasi legalább elégedett lesz.

Nekünk meg, ha megmondjuk, ha nem , akkor sem biztos hogy van orgazmusunk.

2011. márc. 16. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Így én nem tekintem nagy gondnak, ha megjátssza is a nő.
2011. márc. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!