Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk ti mit ereztek orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti mit ereztek orgazmus kozben?

Figyelt kérdés
letudna valaki irni h mien erzes? h mit erez kozben? es h mennyi ideig tart
2009. febr. 21. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én konkrétan azt, hogy ott lenn mindjárt felrobbanok! :-D Utána meg a leírhatatlan "elmegyek" érzés.
2009. febr. 21. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és pontosan 8 másodperc, egyszer megmértem. :-)
2009. febr. 21. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
orgazmust:D
2009. febr. 21. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
ezt egy nö soha se fogja tudni igazán elég azt tudnod hogy mennyei érzés (föleg ha nem te idézted elö):P
2009. febr. 21. 22:05
 5/11 A kérdező kommentje:

,,(föleg ha nem te idézted elö):P ''

ezt hogy kell ertelmezni ?

2009. febr. 21. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
ugy kell értelmezni hogy ugy még jobb ha ugy élvez el a fiu hogy csaj csinálja és nem ugy hogy a maga kézimunkájával:P
2009. febr. 21. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
és ti mit éreztek?(csak egy ora mulva kérdezhetek:S)
2009. febr. 21. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

csak egy óra múlva kérdezhetsz? :O Ezt nem értem...

Amúgy meg szerintem ez éppen olyan dolog, hogy "magyarázd el, mit érez egy nő, ha menstruál."

Hát bocs, de szerintem ez a fiúk privilégiuma... De gondolom ugyanazt élik át, mint mi, nekünk csupán annyival "jobb", hogy többféle módon is eljuthatunk az orgazmusig. :) (Már nem úgy értem, hogy szólószex révén, meg fiú beavatkozásával is) :)

2009. febr. 22. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Mit érzek? A szívem a helyéről akar kiugrani, a boldogsághormonok elöntenek, odalenn pedig erős lüktetés, és ezzel ritmikusan kilövellő anyag. A mennyekben vagyok olyankor, főleg ha a barátnőm "miatt" van. :)))

17/F

2009. febr. 22. 01:13
 10/11 anonim válasza:
100%

Nehéz leírni... Körülbeül úgy lehet elmagyarázni ezt egy nőnek, mint a vaknak a színeket... :)

De ha mégis nagyon le kellene, hogy írjam, akkor azt mondom, hogy olyan érzés amikor közeledsz az orgazmus felé, mintha nagyon kellene pisilned, aztán ahogy egyre közeledik úgy lesz egyre jobb az érzés és amikor elélvez az ember akkor nem gondol semmire sem. Kitisztul a feje és valami nagyon furcsa boldogságot érez. Nekem körülbelül 4-5 másodperc. Utána pedig üresnek érzi magát az ember és fáradtnak.

De gondolom mindenkinél változó, hogy mit érez.

2009. febr. 22. 03:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!