Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az mitől lehet hogy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet hogy nagyon hamar elélvezek? Bennem van a baj?

Figyelt kérdés

a mostani partneremmel nagyon szeretem a szexet és az első alkalmakkor hosszas kényeztetés közepette tudtunk mindketten kielégülni, de mostanában én sokkal hamarabb elélvezek és kudarcnak érzem hogy nem tudtam kielégíteni... :/ úgy vettem észre hogy ez azóta van amióta először kipróbáltuk óvszer nélkül, de azóta még óvszerrel sem bírom tovább pár percnél...

Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem írjon commentet... előre is köszi

2011. márc. 16. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

A commentem a következő:

Fiú vagy, vagy lány?

2011. márc. 16. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:
20 éves fiú vagyok
2011. márc. 16. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet mert maszturbálás közben hamar volt orgazmusod!szoktál maszturbálni és mennyi ideig tart?
2011. márc. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!