Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon most mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most mit tegyek, hogy újra teljes életet élhessek?

Figyelt kérdés

Na szóval sajnos nem rég diagnosztizáltak nálam Condyloma az az virúsos herpeszt:(((( Mélyen összetörtem mivel eléggé megbizhatónak tartottam a párom!!! De sajnos tévedtem :(((

Irtak fel gyógyszert meg ecsetelőt szerintetek ez használ??!!!

most mit évő legyek???? Esetleg nektek volt már ilyen?????komoly válaszaszokat adjatok meg kioktatásból kapok eleget!!!!! Köszönöm!!!!!!

2011. márc. 16. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,nekem nem volt ilyen!És biztos h megcsalt?Mert nekem is kb.fél éve derült ki h HPV-m van,és nem csalt meg a férjem,mert ugye nem 100%osan csak szexuális úton terjedhet,valószínű h lappangott bennem:( Kitartás neked,minden rendben lesz!

Itt olvashatsz róla: [link]

2011. márc. 16. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. Nem biztos,hogy megcsalt!

Az ártatlanság védelme megillet mindenkit.

És fel a fejjel! ;)

F21

2011. márc. 16. 23:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!