Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálnátok, vagy csináltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálnátok, vagy csináltátok úgy, hogy más is volt a szobában, csak aludt közben?

Figyelt kérdés

Mondjuk koliban..vagy sátorban.

Nem volt ciki? és nem ébredt fel? vagy ha felébredt, mit mondtatok?

2011. márc. 16. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
igen. es nem ebredtek fel :D
2011. márc. 16. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Kizárt, hogy csinálnám.

Egyszer csinálták úgy mellettem, hogy azt hitték, alszom. Borzasztó volt.

2011. márc. 16. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

Egyetértek a ásodikkal. Amúgy is szerintem tiszteletlenség a másikkal szemben.

Arról nem is beszélve, hogy aki ezt megcsinálta, állítja, hogy a harmadik tuti nem kelt föl. Hát nem hiszem, hogy nem lehet arra felkelni. Főleg aki amúgy is rossz alvó.

2011. márc. 16. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
egyszer, ugy hogy egy srac aludt a szobaban... mondjuk melyen aludt meg ivott is elotte, meg gondolom ha eszreveszi balhe lett volna, mert a csaj a baratnoje volt...
2011. márc. 16. 11:25
 5/9 cydor válasza:
persze és hívd be harmadiknak! na az a tuti...
2011. márc. 16. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:

11:25

Na ja, ebben az esetben legalább az biztos, hogy nem tettette az alvást, mert ha észrevette volna, akkor nem ússzátok meg ilyen könnyen. :D

2011. márc. 16. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
nem de nem is csinálnám..nálam sok minden belefér, de ez sztem baromi nagy tiszteletlenség meg szemétség a másikkal szemben.
2011. márc. 16. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
tesommal egy szobában laktunk, egyszer csináltuk amikor ő is bent volt, sztem ébren volt de nem nagyon érdekelt bennünket:D recsegett az ágy tuti h képben volt.
2011. márc. 16. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:
én egyszer a sátorban reggel állt a farkam és kivertem a takaró alatt,ki vehette volna észre?
2011. márc. 16. 15:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!