Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erősen kell markolni a pasi farkát mikor verem?
Huhh hát ezt nehéz leirni sztem :P
Mhmmmmm hmmm................
Pff xD
Hátt se túl erősen se túl gyengéden, sztem az lesz a legegyszerübb ha megkérded tőle hogy ez most nem túl erős? :D
Háát ha csak nem vagy pl súlyemelő, akkor olyan erősen, ahogy csak bírod... :)
Mármint amikor elmegy. Addig meg hol cirógatva, hol erősebben... kérdezgesd, és éld át Te is vele a dolgot!
Hámozz meg egy banánt, és szorítsd annyira, hogy éppen összekenje a kezedet! Na kb annyira. Szóval ne nagyon erősen, de ne is túl gyengén.
De a legegyszerűbb, ha megkérded.
Hát, tőlem a párom múltkor ezt kérdezte: "Te ezt hol tanultad? Tanították valahol?" - szóval nagyon élvezte, a szó szoros értelmében is, pedig én csak egyszerűen megfogtam. Nem szorítottam, és nem is csak simogattam. Megfogtam, mint egy - ahhh, nem akarom hasonlítani semmihez, és becézgetni sem akarom - szóval csak rendesen megfogtam. Közben csókolóztunk, és az ő ritmusát figyeltem, és azt vettem föl. Mikor hevesebben csókolt, meg vette a levegőt, akkor hevesebben csináltam, mikor gyengébben, akkor én is visszavettem a tempóból egy kicsit. Vagyis teljesen "vele együtt" mozogtam. És ami azt illeti, mindkettőnknek tetszett, és nem volt egy 2 perces gyorsjárat, hanem kiélveztük minden percét, elég sokáig. :)
Tehát én csak azt tudom javasolni, hogy te is próbálj meg "együttműködni" vele :) Menni fog! :) (23/L)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!