Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen erősen kell markolni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erősen kell markolni a pasi farkát mikor verem?

Figyelt kérdés
vagy hogy kell neki csinálni h élvezze? az se jó gondolom ha nagyon megszorongatom de az se ha épphogy hozzáérek....szóval ez ráérzés alapján működik?
2009. febr. 21. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Huhh hát ezt nehéz leirni sztem :P

Mhmmmmm hmmm................

Pff xD

Hátt se túl erősen se túl gyengéden, sztem az lesz a legegyszerübb ha megkérded tőle hogy ez most nem túl erős? :D

2009. febr. 21. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Háát ha csak nem vagy pl súlyemelő, akkor olyan erősen, ahogy csak bírod... :)

Mármint amikor elmegy. Addig meg hol cirógatva, hol erősebben... kérdezgesd, és éld át Te is vele a dolgot!

2009. febr. 21. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi jön be...A pasid tudja,hogy hogy szereti!
2009. febr. 21. 21:08
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. febr. 21. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hámozz meg egy banánt, és szorítsd annyira, hogy éppen összekenje a kezedet! Na kb annyira. Szóval ne nagyon erősen, de ne is túl gyengén.

De a legegyszerűbb, ha megkérded.

2009. febr. 21. 23:47
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Hát, tőlem a párom múltkor ezt kérdezte: "Te ezt hol tanultad? Tanították valahol?" - szóval nagyon élvezte, a szó szoros értelmében is, pedig én csak egyszerűen megfogtam. Nem szorítottam, és nem is csak simogattam. Megfogtam, mint egy - ahhh, nem akarom hasonlítani semmihez, és becézgetni sem akarom - szóval csak rendesen megfogtam. Közben csókolóztunk, és az ő ritmusát figyeltem, és azt vettem föl. Mikor hevesebben csókolt, meg vette a levegőt, akkor hevesebben csináltam, mikor gyengébben, akkor én is visszavettem a tempóból egy kicsit. Vagyis teljesen "vele együtt" mozogtam. És ami azt illeti, mindkettőnknek tetszett, és nem volt egy 2 perces gyorsjárat, hanem kiélveztük minden percét, elég sokáig. :)

Tehát én csak azt tudom javasolni, hogy te is próbálj meg "együttműködni" vele :) Menni fog! :) (23/L)

2009. febr. 22. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden pasi más, de meg kell azért markolni rendesen. A páromat megkérdeztem, hogy neki hogy jó és azóta nagyon szereti. Meg fogod szokni, rá fogsz jönni, csak meg kell beszélni, utána meg gyakorolni kell. Minden alkalommal könnyebb lesz és utána már ráállsz teljesen.
2009. febr. 22. 01:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátom azt szereti, ha minnél gyengébben húzgálom neki.. Meg is lepődtem mert az exeim az erősebb mozdulatokat szerették... Szóval tényleg tisztázd le ezt a barátoddal, ő hogy szereti! De te is fogod látni mit élvez legjobban! :)
2009. febr. 22. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy mutassa meg, hogy ő hogyan szokta (: Egyszerű ez.. és persze mindenki mást szeret.
2009. febr. 22. 22:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!