Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretitek titokban csinálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek titokban csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy csajszi és ritkán össze szoktunk bújni de csak titokban mert van férje meg két pici fia. Imádjuk egymást és mindig megtaláljuk az alkalmat a sexre. Szerintetek lehetne belőle komolyabb dolog is? Imádok titokba sexelni!
2011. márc. 16. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
remélem hogy kemény csávó vagy mert akkor a férj szétver ha megtudja!
2011. márc. 16. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
én meg megyek a férjnek segíteni!
2011. márc. 16. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
:'( egy ilyen mint te tette tönkre az életem 10 évvel ezelőtt. ne tedd! kérlek ! .( nekem már nincsenek szüleim mert egy ilyen sggfej szét kúrrta a családomat, de kérlek könyörgöm azt a két pici gyereket kíméld meg :(
2011. márc. 16. 16:41
 14/14 anonim válasza:
Remélem a nő férje megtudja és a kérdezőből kiveri a lelket is!
2011. márc. 16. 17:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!