Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Nem fáj a párotoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nem fáj a párotoknak ha tövig benyomjátok neki?

Figyelt kérdés
A barátnőm puncija nem tudja befogadni teljes egészében a 18cm farkamat. Vagyis, ha sokáig csináljuk akkor már felizgul annyira, hogy tövig is nyomhatom. Orgazmusnál pedig úgy a legjobb, ha teljesen bent vagyok, és úgy spriccelek bele. Nálatok mi a helyzet?
2011. márc. 16. 00:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha teljesen ellazul akkor kb 15 perc után lehet csattogtani.

Uh ugyanaz van,mint nálatok.

2011. márc. 16. 01:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100% ugyanaz, mint nálatok
2011. márc. 16. 04:12
 3/12 IQnindzsa ***** válasza:
61%

A mostani csajom elég komoly mazo tendenciákat mutat. Imádja ha tövig bevágom neki amikor még nincs teljesen készen rá.

Szóval a válasz: Igen fáj neki(k).

2011. márc. 16. 07:55
 4/12 anonim ***** válasza:

van akinek fáj,van akinek nem.ki milyen.nekem az a jó,h kissebb mint a tied,és ritka az ha tövig verem és fáj vkinek.látod látod az a plussz 4 centi nálad átok.

de még így is van aki húzza a száját,de nem szokott érdekelni.:)

24/ff

2011. márc. 16. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy fáj, hisz legfelül már a méhszáj van. Kell idő, amíg megnyúlik. Nekem pl elég néhány lökés :)
2011. márc. 16. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az mint nálatok... nagyritkán fáj 1-2 mozdulat az elején, akkor lassítunk egy kicsit. de ha már csúszik akkor tövig csússzon :D
2011. márc. 16. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
hasonló a helyzet, 17 centis dákómat a csajom sem bírja egyből, ha tövig benyomom.. rá kell vezetni. 14/F
2011. márc. 16. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Úgy látszik akkor én mazo vagyok :-D

A férjemnek 19 cmes pénisze van, az kedvencem, mikor egyből tövig hatol belém. Ez egy jóleső szexuális fájdalom, mint mikor harapdálja a mellbimbómat. Valaki szereti a szexuális fájdalmakat (módjával) valaki meg csak "puha" szexért van oda.

2011. márc. 24. 11:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 20 fölött van, és bnőm szokott magába rántani pár perc után. Aztmondja fáj neki, de imádja :)
2011. márc. 24. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

A barátomnak 16 centi, nekem már ez is fájni szokott, és van egy bizonyos határ, ameddig még élvezem a fájdalmat, de utána már tényleg nagyon fáj. Szóval én nem szeretem, ha tövig benyomja, és szerencsére figyelni is szokott rá :)

Amúgy a hüvely kb 7-9 cm, szóval tuti, hogy egy nagy szerszámmal a méhszájat bökdösitek. Kérdés, hogy ez mennyire egészséges a méhszájnak :/

2011. márc. 24. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!