Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a probléma? Miért nem "áll fel" a párom pénisze?

Figyelt kérdés
A barátom még szűz és olyan problémával küzdünk, hogy nagyon nehezen áll fel neki a pénisze. Mikor pedig rákerül az óvszer és elkezdjük az aktust lelankad. Nem értem miért lehet ez? Ő már teljesen ki van, már csak erre tud gondolni szex közben és egyáltalán nem tudja élvezni? Másnak volt már ilyen problémája? Hogy tudnék segíteni, egyáltalán mit tudunk tenni ez ellen? Kérlek normálisan válaszoljatok és csak a segítő szándékú hozzászólásokat várom! Köszönöm mindenkinek! 21/L
2011. márc. 15. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kellően felizgattad, és továbbra sincs semmi, akkor majd az orvos okosabb lesz..
2011. márc. 15. 23:42
 2/8 anonim válasza:
Túlizgulja. Stressz okoz merevedési problémát, akárhány éves az illető. Tapasztalat is meg urológus a nevelőfaterom XD 20/L
2011. márc. 15. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
a stressz az oka :S ez egyértelmű :S
2011. márc. 15. 23:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Exemmel ugyanez volt, mert izgult. Nem csak a lányoknál fuccsolhat be a dolog, ha nem lazult el kellőképpen. De utána később nem volt gond.

20L

2011. márc. 15. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a párod, 22-24? Még szűz? Nem lehet hogy nem repült soha a lányokra?

Nem cikizésböl kérdem, lehet még ő sincs vele tisztában.

Érdemes erre is gondolnod.

2011. márc. 16. 01:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is stresszel.

Óvszertől nekem is lelankadt mindig. Már attól le tud lankadni, hogy felhúzom. Utána meg... hagyjuk. Óvszer nélkül soha nem volt gondom. 30F

2011. márc. 16. 09:27
 7/8 anonim válasza:
Én nemtudom engem üldözhetne a mafia,lehetnék akármilyen stresszes ha ott egy jó nő velem szó nélkül keményen megdugom
2011. márc. 16. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt az első kapcsolatomnál. Teljesítési kényszer lehet és biztos eltereli a figyelmét az, hogy rendesen felhúzza a gumit. Igyatok egy keveset, az majd lehet h feloldja. Nálam működött pedig fél évig nem ment a szex a lánnyal. Egy kis pia aztán úgy fogtok kúrni mint a tengeri vidrák! Idővel belejön :)
2011. márc. 16. 15:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!