Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első szex? Milyen óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex? Milyen óvszert használjunk illetve milyen pózba csináljuk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves fiú vagyok, 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és ha minden igaz, akkor holnapután (csütörtökön) szexelni fogunk.

Milyen óvszert használjak? Durex Extra Safe-re gondoltam, de lehet valamilyen "különlegesebbet" kéne (pl Durex Pleasuremax).

Dugás előtt mit csináljak vele? orális szex kivan lőve, mert aztmondta, hogy megalázónak tartja... Különösebben nem zavar, hogy nem fog leszopni, de viszont én szívesen kinyalnám, de nem engedi.

És milyen pózba csináljuk?

2011. márc. 15. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem még egyél pár gombócot:D
2011. márc. 15. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem:

Elsőre lifestyles endurance óvszer abban tovább bírod :)

Előjátéknak beszélgetés->csók->simogatás->szépen lassan vetkőztetés...Aztán kezdd el a nyakát, a tarkóját, cirógatni puszilgatni. Használd a nyelvedet, de ne nyáladdz.

Aztán szépen fokozatosan izgasd fel. Simogasd a melleit, ne kapkodj, aztán puszild végig a hasát, de onnan térj vissza a melleire. Fokozatosan haladj lefelé. Simogasd a popsiját, kicsit markolj bele.Mondd neki hogy gyönyörűnek találod :) Csak ezek után tévedjen a kezed a puncijához. Mérd fel a terepet... Ha picit nedves már akkor odalent is elkezdheted gyengéden az izgatást. Ha nem érzel lent semmit akkor vissza az elejéhez és vedd kezelésbe a melleit.

Az ujjad legyen nedves amikor a lába közé nyúlsz és figyelj rá hogy ne legyenek nagyok a körmeid. Odalent legyél nagyon óvatos vele!

szerintem a legkényelmesebb póz az az, ha a lány a hátán fekszik a popsija pont az ágy szélén van, te pedig odatérdelsz az ágy mellé és egyenesen tudsz behatolni.

Ha már itt jártok akkor simogasd folyamatosan szex közben a combját, fenekét, hasát. Tempót ne siettesd!

Nagyjából ennyi :)

2011. márc. 15. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Wáoow.Részletesen leírtad ám.

:)

Én se tudtam volna szebben leírni.

2011. márc. 15. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Lila durex, az a legvékonyabb, ilyen masculant véletlenül se vegyetek mert olyan vastag mint egy szemeteszsák.

Papás mamás póz, vagy fekvő póz oldalról, semmi több.

2011. márc. 16. 01:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha meg tovább akarod birni akkor a legjobb ha előtte 2-3 órával üritesz marokba.

Éna lifestylest sem ajánlom az is vastag, nem érzel majd semmit se, meg a csaj se ráadásula szine is gusztustalan műtős zöld legalábbis pár éve még az volt.

2011. márc. 16. 01:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!