Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mitől lehet?
Sziasztok,komoly válaszokat várnék elsősorban.
Igyekeztem érthetően megfogalmazni amit szeretnék,
egy kicsit hosszú lett,de remélem érthető.
Az orális szexet nagyon élvezem,ha én csinálom
és azt is ha nekem csinálják.
Úgy voltam nem akarom elveszíteni
a szüzességemet,
ezért az exeimmel a "rendes" szexig
nem jutottunk el,csak orálisan.
A jelenlegi páromban találtam
meg az igazit,másfél éve vagyunk együtt,
neki adtam oda a szüzességem.
Ha orálisan vagyunk együtt akkor nagyon jó minden,
de ha a szexre kerül sor akkor jönnek a gondok.
Eleinte fájt,amikor berakta a péniszét,
de ezek a berakás után el is múltak,
gondoltam,hogy elveszítés miatt egy darabig
még érzékeny lehet a hüvely,
azóta lassan alább maradt ez a fájdalom,
azt hittem így már élvezni fogom,
de nem.
Még mindig nem kívánom így a szexet,
ha csináljuk is vagy nem érzek semmit,
vagy igen,de korántsem olyan jó,
mintha a csiklómat izgatná a párom.
Voltak már csiklóorgazmusaim,de hüvelyi egyszer sem.
A jelenlegi párom az első és egyetlen
aki ugye elvette a szüzességem.
Sosem fogom élvezni a szexet hüvelyi úton,
mert így nem is kívánom igazán a szexet,
csak orálisan :/
Bennem van a hiba? :/
Pedig olyan kíváncsi vagyok,ha csiklónál
ilyen jó érzés,milyen lehet lent :/
Szerintetek ez mitől lehet?
Mit tehetek ezzel a problémával?
Sajnos gyerekeket is beengednek ebbe a témába.
Akik azzal vannak elfoglalva,hogy van tagolva a szöveg,
és nem tudnak az embernek segíteni,csak leírja a hülyeségét,ezzel minősítve saját magát,hogy mennyire
egy komolytalan ember.
Aki a tagoláson kívül,el is olvassa a szöveget és segíteni is tudd,mint a harmadik válaszoló az tegye meg.
A vicces embereknek meg jár a piros kéz.
Talán lelki eredetű lehet a dolog. Attól még, hogy nincs orgazmus, kéne, hogy érezz valamit hüvelyi úton is. Nem lehet, hogy túl vékony a barátod szerszáma/ rosszul használja? Akkor se érzel semmit, ha ujjaz?
Mi 2 éve élünk szexuális életet a barátommal, nekem is Ő az 1., előtte egy barátom volt, akivel másfél évig csak orálisan kényeztettük egymást.
Nekem se volt még soha hüvelyi orgazmusom, viszont ettől függetlenül nagyon- nagyon élvezem a szeretkezéseket. Annyira, hogy ha választani kéne, hogy orál és orgazmus, vagy szeretkezés orgazmus nélkül, inkább azt választanám, hogy ezentúl csak szeretkezzünk, mindenféle nyalakodás nélkül. Mostanában már mindig úgy szoktuk csinálni, hogy előbb kielégít a barátom orálisan, és utána teszi be- olyankor még jobban élvezem. Esetleg próbáljátok meg ti is úgy, hogy előbb Te kielégülsz.
Vagy azt próbáltad már, hogy menet közben izgatod/ a párod izgatja a csiklódat? Nekem így egyszer jött össze, de pont amiatt, hogy túlságosan csak azt érzem, ami belül történik, azt meg alig, ami kívül.
Lehet, hogy így Neked is sikerülne a csúcsra jutni közben is.
20/L
szia!
én azt mondanám, hogy minden fejben dől el :) koncentrálj rá, de ne görcsösen, hanem lazán, hogy márpedig akkor is összejön :) higgy benne, és legfőképpen magadban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!