Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti szivesen kikötöznét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odin777 kérdése:

Csajok, ti szivesen kikötöznétek a pasikat? Esetleg meg is korbácsolnátok?

Figyelt kérdés

Csináltál már ilyesmit ?

Mit szeretnél még megtenni?

Élvezed ha a pasid kivan neked szolgáltatva?

Légyszi írjátok oda a korotokat és a nemeteket is .

Nincs kor megkötve

2011. márc. 15. 21:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Mi már próbáltuk a barátommal, de csak óvatosan, játékból, kiköteztem meg minden...elég izgató volt! 16/L
2011. márc. 15. 21:42
 2/13 A kérdező kommentje:
fú 16 évesen ? :D Korán kezditek :D De végül is én is jobban tettem volna lehet :D 24/FFi
2011. márc. 15. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy srác...nagyon bejön, kívánom őt akárhányszor csak találkozunk. El tudnám viselni, hogy kikötözzön (inkább ő engem, elvégre ő a pasi).
2011. márc. 15. 21:48
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen ez is hasznos hozzászólás. Pont ezt akartam :D

Szóval ha Lányok ti magatokat szeretnétek kikötöztetni azt is írjátok meg !

2011. márc. 15. 21:51
 5/13 anonim válasza:

A kikötözésre még nem került sor, szerintem nem is fog ;) De szeretem mikor a barátom a fejem mellet lefogja a két kezem és úgy kényeztet ;D Én speciel nem vagyok oda a szadomazó dolgokért mint pl a korbács vagy ehez hasonlók..

És igen, imádom mikor a barátom ki van nekem szolgáltatva :P

2011. márc. 15. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

A barátomnak elég sokszor nincs mostanában kedve hozzá, ezért eljátszottam a gondolattal h kikötözöm, és megerőszakolom xD de amikor említettem neki "megjött a kedve"

Az is izgi lehet ha ő kötöz ki engem :P majd kipróbáljuk. Csak mi még elég kezdők vagyunk, ezért gyakran irányítanunk kel egymást, mi is magunkhoz nyúlunk hogy megmutassuk mi esik jól, stb :) de talán majd később.

15/L

2011. márc. 15. 21:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Ennyi idősen örüljetek az örömöknek ,hogy még kezdők vagytok és nincs minden még " feltárva" előttetek !! Az az igazi .... de komolyan, csak védekezni ügyesen és alaposan ! :)

Köszönöm az eddigi válaszokat, még nincs lezárva a "szavazás" nyugottan írjatok amíg kedvetek tartja :

2011. márc. 15. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére az oldal anonim, így legyen:(21 éves lány vagyok)

Mindkettőt szeretem, azt is ha én vagyok kiszolgáltatott helyzetben, és azt is ha én uralkodom a páromon. Szeretném kikötni igen, és szeretem a fenekét is kényeztetni, sőt minden álmom hogy egy felcsatolhatóval jó alaposan megd*gjam.(pedig nem gerjedek a nőre). Próbálkoztunk már, hogy először csak az ujjam, aztán egy vékonyabb saját készítésű műpénisz, de egyenlőre csak idáig jutottunk. Neki ez nem igazán vágya, viszont amíg nem fáj neki nagyon vagy nem undorodik, addig megpróbálja teljesíteni a vágyaim.(és ez igaz fordítva is)Nekem ez főként azért tetszik, mert teljesen kiszolgáltatott nekem, valamiért ez felizgat. Korbácsolást talán nem, de mondjuk egy jó alapos fenekelésben valami kevésbé fájdalmassal benne lennék:)

Azt is szeretem ha rajtam uralkodik, én már voltam viperával elfenekelve, és élveztem! Ami pedig a legjobb, mikor egyszer csak beállít, szó nélkül letépi a ruháim és nagyon durván magáévá tesz :D imádom :D persze szoktunk szeretkezni is, szépen, finoman, érzéssel, de van amikor bevadulunk :D

Azt is szeretem ha ő uralkodik

2011. márc. 15. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok...hát nem kezdtük korán, hiszen nem feküdtünk le egymással! Szóval félreérthetted!
2011. márc. 16. 10:18
 10/13 A kérdező kommentje:
ja értem , okés , bocsi
2011. márc. 16. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!