Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ma "szexeltem" először a barátommal. Bár attól függ, mi számít szexnek. Kb. 5-6-szor próbálkoztunk, először még jó is volt, amikor betette, de aztán kis idő eltelte után már nem állt föl neki rendesen és hát mondanom sem kell, úgy már nem túl élvezetes a dolog. Lehet, hogy azért, mert még egyikünknek sincs tapasztalata ezzel kapcsolatban, mind a ketten szüzek voltunk. Lehet, hogy nem úgy mozogtunk, vagy nem tudom, de szerintem ez nem normális dolog. Van valamilyen tapasztalatotok, véleményetek erről?2011. márc. 15. 21:32
1/7 A kérdező kommentje:
16/L
2011. márc. 15. 21:35
2/7 Joco901019 válasza:
Ha a barátod elélvezett akkor amiatt lankadott le, de ha nem akkor baj lehet. Ezt vele beszéld meg, hogy mi történt.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem élvezett el. Beszéltünk róla, de ő se tudja.
2011. márc. 15. 21:43
4/7 Joco901019 válasza:
Akkor lehet hogy tudat alatt még nem volt teljesen felkészülve a szexre.
5/7 anonim válasza:
szerintem próbálkozzatok még sokat.eleinte nekem is voltak ilyen problémáim,de csak az idegességtöl volt.ideges hogy megfeleljen.meg kell szokni a helyzetet.Azota semmi gondom minden jól megy.
6/7 anonim válasza:
nekem férjemmel volt ,mikor legelőször szeretkeztünk sok évvel ezelőtt ,előjáték, csókolózás.... aztán semmi :S :) az izgalom, ahogy már előttem is írták, meg az h megtörténik (sokáig vártuk az alkalmat)... sok minden közrejátszik!!!! majd meglátod lesz még ilyen, nem biztos h vele, mással.
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak izgult és az blokkolta le.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!