Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire jó ötlet? Megtennétek?
Az a helyzet hogy van egy barátom akivel nagyon jóban vagyunk, szeretjük egymást..Annyira hogy már a szexen is gondolkoztunk és mind ketten szeretnénk is csak mi nem vagyunk szerelmesek egymásba.Mi a véleményetek arról ha két barát szeretkezik?
(Félreértés elkerülése végett: Egy fiúról és egy lányról van szó.)
Szerintem sem!
Nekem is van egy nagyon kedves lány barátom, nincs szerelem köztünk évek óta ismerjük egymást, a pasija kicseszett sz@r az ágyban szinte nem is szexelnek hetente 1-2-3x szexelünk ennyi!
De azért rosszul is elsülhet. az egyik fél mindig jobban oda lesz a másikért. Még ha nem is lesz szerelem, féltékenység mindenképp. Tudom jól.
Egy barát baráttal én is lefeküdtem. Először nagyon furcsa volt egymás elé állni, mintha semmi sem történt volna, aztán megszoktam. De ez kellet h tudjam, nem vagyok szerelmes, csak puszta vágy volt.
Jelenleg van egy másik srác akivel járással kezdtük, de lemondtunk róla. Megmaradtunk kéjbarátnak, és már nagyon jó vele, nem mindig tudom h mit szabad és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!