Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha 40-50 naponként jön meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 40-50 naponként jön meg a mensim akkor mikor is vagyok termékeny időszakban?

Figyelt kérdés
ugyebár ha rendszeres (azaz 28 naponként) jön meg ..akkor a 14-nap körül (+/- 1-2-3 nap) ...és ha 40-50 nap..akkor 20-25. nap??
2011. márc. 15. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hosszú ciklusnál esélyes, hogy nincs is peteérésed.

Menj el orvoshoz vele. Bár először lehet jobb lenne, ha alaphőmérsékletet mérnél, akkor kiderülne, van-e peteérésed, és ha van, akkor mikor.

A dokik 90%-a úgy sem csinál semmit, csak felír fogamzásgátlót, ami nem old meg semmit, csak elfedi a problémát.

Ha nincs peteérésed, akkor vizsgáltasd ki normálisan magad, ne fogadd el rögtön a tabit!!

2011. márc. 15. 21:29
 12/25 A kérdező kommentje:
De ha nincs peteérésem akkor mégis hogy "véreznék" ?
2011. márc. 15. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem egészen függ össze. Van vérzés peteérés nélkül, és van peteérés vérzés nélkül is.
2011. márc. 15. 21:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam... ez hogy lehet?:O
2011. márc. 15. 21:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
"A méh nyálkahártya a ciklus alatt végig "vastagodik és érik". Ha elér egy bizonyos vastagságot (érettséget), akkor lelökődik: ez a menstruáció. Definíció szerűen menstruációról csak akkor beszélünk, ha a vérzést peteérés (ovuláció) előzte meg. Vérzés enélkül is lehet, ezt peteérés nélküli (anovulatios) ciklusnak nevezzük."
2011. márc. 15. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Még vmi: "Tehát szabályos az a ciklus, mely 28-34 napos (és kimutatható benne peteérés, de ez már csak vizsgálatokkal). 42 nap felett már majdnem mindig baj van. "
2011. márc. 15. 22:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerinted akik fogamzásgátlót szednek, azoknak is van peteérésük?
2011. márc. 15. 22:09
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem azoknak nincs... //De ha valami bajom van (amire nagy az esély)... akkor azt lehet gyógyítani v. csinálni vele valamit?

Előre köszi a választ!

2011. márc. 16. 18:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Valószínűleg lehet rajta segíteni, igen.

Csak ki kell deríteni mi a probléma.

De most ez miért jött fel egyébként? Mármint babát szeretnél, vagy pont, hogy nem szeretnél?

Mert ha nem szeretnél babát, akkor se fogadd el a fogamzásgátlót, ha azt akar adni az orvos. Vizsgáljon ki tisztességesen, hogy mi bajod, mert különben később, gyerekvállalásnál még többet fogsz szívni.

2011. márc. 16. 19:51
 20/25 A kérdező kommentje:

Jójó rendben így lesz :) Azon gondolkodok hogy adjam elő anyumnak ( ő vele sajnos "ilyen témáról" nem lehet beszélgetni:( ) ...amúgy nem szeretnék babát ..17 éves vagyok...messze áll tőlem... csak történt egy kis baleset a barátommal... és nem szeretnék bajt... de valószínű hogy lesz semmi...meg amúgy sem élek nemi életet... :)

köszönöm a segítséget és minél előbb próbálok orvoshoz fordulni...

és megmondom őszintén hogy gyógyszert nem igen szeretnék szedni mert nem akarom ezzel is roncsolni a szervezetem...

amúgy ... "hogy vizsgál meg" hogy ha még szűz vagyok?:O

vérvétel??

2011. márc. 16. 20:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!