Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 40-50 naponként jön meg a mensim akkor mikor is vagyok termékeny időszakban?
Ilyen hosszú ciklusnál esélyes, hogy nincs is peteérésed.
Menj el orvoshoz vele. Bár először lehet jobb lenne, ha alaphőmérsékletet mérnél, akkor kiderülne, van-e peteérésed, és ha van, akkor mikor.
A dokik 90%-a úgy sem csinál semmit, csak felír fogamzásgátlót, ami nem old meg semmit, csak elfedi a problémát.
Ha nincs peteérésed, akkor vizsgáltasd ki normálisan magad, ne fogadd el rögtön a tabit!!
Nem azoknak nincs... //De ha valami bajom van (amire nagy az esély)... akkor azt lehet gyógyítani v. csinálni vele valamit?
Előre köszi a választ!
Valószínűleg lehet rajta segíteni, igen.
Csak ki kell deríteni mi a probléma.
De most ez miért jött fel egyébként? Mármint babát szeretnél, vagy pont, hogy nem szeretnél?
Mert ha nem szeretnél babát, akkor se fogadd el a fogamzásgátlót, ha azt akar adni az orvos. Vizsgáljon ki tisztességesen, hogy mi bajod, mert különben később, gyerekvállalásnál még többet fogsz szívni.
Jójó rendben így lesz :) Azon gondolkodok hogy adjam elő anyumnak ( ő vele sajnos "ilyen témáról" nem lehet beszélgetni:( ) ...amúgy nem szeretnék babát ..17 éves vagyok...messze áll tőlem... csak történt egy kis baleset a barátommal... és nem szeretnék bajt... de valószínű hogy lesz semmi...meg amúgy sem élek nemi életet... :)
köszönöm a segítséget és minél előbb próbálok orvoshoz fordulni...
és megmondom őszintén hogy gyógyszert nem igen szeretnék szedni mert nem akarom ezzel is roncsolni a szervezetem...
amúgy ... "hogy vizsgál meg" hogy ha még szűz vagyok?:O
vérvétel??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!