Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már nektek olyan, hogy begörcsölt a nemiszervetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 18:49
1/7 anonim válasza:
az mit jelent? rángatózik magától?
nekem olyan hogyha csak félig ürítem ki a tartályt amibe a sperma van, akkor nagyon szar érzés tud lenni :S
2/7 anonim válasza:
De még mennyire! És hogy behajlott, ne tud meg milyn sz@r!
3/7 anonim válasza:
de az csak a mellékherék miat van:O:O
és amúgy esőnek igaza vanO:
nem midnegy hogy milyen görcs:O
rángó vagy pedig merev görcs:O
a férfiaknak úgy nem tud egyébként bekörcsölni az egész "virsli":D
de nekem néha amikor állt és utánna mentem pisilni akkor a tövénél valami nagyon szokott néha görcsölni:/
nőkén ugyan ezt nem tudom elképzelni mert ugye nekik simaizomszövet
viszont a férfiaknak ilyen "vérhólyag" (nemtom mi de nem izom).
uh ez van:D
4/7 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:01
eszed van de félelmetesen hülye vagy...legalábbis idegesítő minimum:D
7/7 anonim válasza:
Létezik ez görcsös fájdalom az alhasban és az ágyékban fiúknál/férfiaknál akkor, ha nagyon fel vannak izgulva, és valami miatt nem tudnak elélvezni (pl. nem tudunk hol rárántani). Ezt angolul "blue balls"-nak, magyarul régen "vőlegénybetegségnek" hívják. Ha ez előfordul, egyből könnyíteni kell, akár rövid idő elteltével még egyszer recskázni egyet, és ha a felgyülemlett sperma távozik, elmúlik a görcsös fájdalom. Egyébként a görcsöt a prosztatában és az ondóhólyagokban felgyülemlett, de távozni nem tudó sperma okozza. Tehát ki kell üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!