Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki és baj ha 16 éves koromra még nem volt barátnőm, így nem is csókolóztam?
Figyelt kérdés
nem vagyok nagy csajozós pasi sőt nem is bulizós inkább filmeket nézek, videót szerkesztek és rajzolok mint hogy bulizzak (bár azt is szoktam néha de nem csajozgatok)...van olyan csaj aki az ilyen pasit szereti?2011. márc. 15. 18:48
1/7 anonim válasza:
Nem ciki! Teljesen normális.
Másrészt nem lehet mindenki bulizós. És igen, van olyan lány, akinek éppen ez jön be. Mondjuk aki szintén nem minden este buliban táncol és vedel. ;)
2/7 anonim válasza:
Biztosan van, mindenkinek más az ízlése. Nem is nagy gond szerintem, hogy nem bulizol, és nem részegedsz le minden hétvégén.
3/7 anonim válasza:
iszonyat ciki. pfújj. langyi vagy?
4/7 anonim válasza:
Igen, én. Szívesen megismernélek, ha gondolod írj privátban. 15/L
5/7 anonim válasza:
szerintem se baj, énis ilyen vagyok, habár én nem rajzolok, de énis filmezek, vagy olvasgatok...am előző, írhatok neked privit?
6/7 anonim válasza:
Szia.. Szerintem nincs ezzel gond. Tuti eljön az az idő, amikor az lesz számodra is a fontos, hogy egy normális baráti körben, egy kedves kis lány társaságában nevetgélj... Ne aggodalmaskodj.. Nekem ez mindig is szimpatikus volt... Sok sikert.. 26N
7/7 Lackaaa válasza:
nekem is van 1-2 ilyen haverom. mesélem nekik hogy kit dugtam meg multhéten, de valahogy tereli a témát, vagy felhoz más témát. Szerintem belül minden ilyen ember nagy fájdalmat él át, hogy ennyire nem tud eljutni egy nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!