Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értitek azt hogy tök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értitek azt hogy tök mindegy hogy mekkora a pénisz csak jól kell használni, csinálni?

Figyelt kérdés

Mik azok a technikák?Nem csak simán berakja az ember és kész?Valaki esetleg eltudná magyarázni?Srácok ti minden pózba élvezitek a sexet?

20/f

2011. márc. 15. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te szexeltél már??? A szex nem arról szól, hogy berakod és kész.. Hanem hogy érezd a párod.. Figyelj rá, hogy mikor jó neki.. Ő legyen az első aztán jössz te. Én például nagyon szeretem kényeztetni a barátom és szerencsére ezzel ő is így van...
2011. márc. 15. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Lány vagyok, de igen mindegy hogy mekkora csak jól kell használni. Nem csak annyi, hogy ki-be, ki-be, ki-be. Mozgasd a csípődet körkörösen, mindkét irányba. Néha mélyebbre nyomd be, néha csak a hegye érintse a hüvely falát. Ilyen apró türkökkel a csillagokba tudod vinni a lányt. 22/l
2011. márc. 15. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Hallottál már elefántot hegedülni?
2011. márc. 15. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Voltál-e már török börtönben?
2011. márc. 15. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Lehet Bernáthegyid, ha egész nap alszik... (Bye: Showder klub)
2011. márc. 15. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Láttál-e már fűben nyuszit?
2011. márc. 17. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Én arra gondolok a "nem mindegy, hogy használja" kifejezésnél, hogy odafigyel a lányra, megpróbálja legalább addig húzni, amíg a lány is elmegy, van önbizalma, nem csak egy darab fa merev cerkával, tud kényeztetni, nem fél elmondani, hogy mi jó neki, stb... Szóval én nem magára a farkára értem, hanem az egész lényére. Ugyanis én nem egy faszt látok a férfiben. :-)

Egy rossz példa: A fiú csak gyorsan belesül a lányba, befordul, és alszik. Na ha ennek a srácnak (számomra) tökéletes farka lenne, akkor se kéne... Ezért is szakítottunk a "barátommal"... :-) Pedig milyen finom farka volt... :D

2011. márc. 17. 22:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!