Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatban ti kb....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban ti kb. mennyi idő után vetitek fel, hogy legyen orál?

Figyelt kérdés
Netán, akinél volt: anál.
2011. márc. 15. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha célozni szeretnél rá: Csókolózás közben a vállánál fogva told finoman lefelé:)
2011. márc. 15. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem jön az magától, ha meg nem, akkor leülsz a barátnőddel/pasiddal és megbeszéled:)
2011. márc. 15. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
s ha nem?
2011. márc. 15. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

akkor cumi>.<(magaslabda, nem hagyhattam ki:D:D:P)

hát figyelj ha nagyon nem akarja akkor nem nagyon fogod rávenni

nem kéne kényszeríteni:/:/

amúgy kb egy hónap után:P

de minekünk ezzel a viccelődéssel kezdődöt a kapcsolatunk:P

ő lógott nekem én meg be akartam hajtani majd összejöttünk és kb rá egy hónapra...:D

2011. márc. 15. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy mennyi idő, változó. Kérdezd meg tőle finoman, vagy elégítsd ki te először úgy, és utána lehet ő is kedvet kap, ki tudja.
2011. márc. 15. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon oda vagyok érte, szóval ha valakivel együtt vagyok akkor az elejétől mehet. Én szoktam kezdeményezni, mert van amelyik fiú görcsöl ezen utána már minden sínen van. De ajánld föl Te(gondolom fiú) kezdd azzal, hogy Te csinálod Neki először, így majd "vissza fogja akarni fizetni a kölcsönt". Sok sikert!
2011. márc. 15. 21:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!