Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, melyik esetben kerülnéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik esetben kerülnétek a csajt, ha az erotikus témákat kezdene feszegetni?

Figyelt kérdés

A volt páromat szeretném visszacsábítani, ő azt mondta, talán még összejöhetünk, ha rendeződik az élete, és néha úgy érzi, még szeret.

Valamelyik nap kicsit eltereltem afelé a szót, hogy szeretnék vele kettesben lenni. Ő azt mondta, meglátjuk mi jön össze a másiknak, és ő nem elrontója semmi rossznak.

(én voltam az első barátnője, és nem volt még lánnyal)

Illetve később már este kapott tőlem egy sms-t hasonló célzással. Másnap még beszélgettünk, egész jó hangulata volt, azóta mintha kerülne. Gyorsan lelép fb-ről, nem reagál, vagy igen keveset, ha ráírok, és utána el is tűnik.

Máig határidős egy pályázata, lehet amiatt ennyire elfoglalt. De nekem az is megfordult a fejemben, hogy:

1) kerül, mert fél attól, hogy újra közelebb kerül hozzám, és összejövünk, majd megint megbántom.

2) kerül, mert egyáltalán nem is akar velem összejönni, és ezért nem akarja, hogy ilyen témák felé tereljem a beszélgetést.

Fiúk, szerintetek?

2011. márc. 15. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

ha jól nézel ki akk hülye lenne kihagyni ezt a lehetőséget.:D

komolyan hol laksz én megkereslek :P

2011. márc. 15. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Most pontosan ugyan ilyen helyzetben vagyok egy lánnyal. En kerülöm a nöt. Nem akarok talalkozni vele, mert rájöttem, hogy nem vagyok és nem is leszek szerelmes bele soha. Viszont ha talalkozom vele akkor ha más nem is de egyet szexelni szivesen szexelnék. Ezt meg nem akarom mert sokkal jobban tisztelem annál, meg az együtt töltött idöt.
2011. márc. 15. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nem lehet biztos praktikákat kitalálni. Talán a legtisztább, hogy ha vele egyenesen megbeszéled.
2011. márc. 15. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Megbeszéltem már, erre jött az, hogy most zűrös az élete, meg nem is igazán oké még a lelkivilága sem a szakítás miatt, sem a bizalma irántam. Azt mondta, ez majd javul, de adjak neki 2-3 hónapot, és akkor talán még összejövünk. Azóta tök jókat dumáltunk, ezek után az üzenetek után kerül.

Bár az is lehet, hogy csak túlkombinálom, és tényleg csak nem ér rá egész nap a gép előtt ülni.

2011. márc. 15. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor légy türelemmel.
2011. márc. 15. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolod még összejöhet? Miattam szakítottunk, én észhez tértem. Kérdés, ő bízni tud-e még. És ha a talán csak terelés volt?
2011. márc. 15. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ha azt mondanám, hogy talán, általában úgy érteném, hogy soha.
2012. júl. 26. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!