Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik esetben kerülnétek a csajt, ha az erotikus témákat kezdene feszegetni?
A volt páromat szeretném visszacsábítani, ő azt mondta, talán még összejöhetünk, ha rendeződik az élete, és néha úgy érzi, még szeret.
Valamelyik nap kicsit eltereltem afelé a szót, hogy szeretnék vele kettesben lenni. Ő azt mondta, meglátjuk mi jön össze a másiknak, és ő nem elrontója semmi rossznak.
(én voltam az első barátnője, és nem volt még lánnyal)
Illetve később már este kapott tőlem egy sms-t hasonló célzással. Másnap még beszélgettünk, egész jó hangulata volt, azóta mintha kerülne. Gyorsan lelép fb-ről, nem reagál, vagy igen keveset, ha ráírok, és utána el is tűnik.
Máig határidős egy pályázata, lehet amiatt ennyire elfoglalt. De nekem az is megfordult a fejemben, hogy:
1) kerül, mert fél attól, hogy újra közelebb kerül hozzám, és összejövünk, majd megint megbántom.
2) kerül, mert egyáltalán nem is akar velem összejönni, és ezért nem akarja, hogy ilyen témák felé tereljem a beszélgetést.
Fiúk, szerintetek?
ha jól nézel ki akk hülye lenne kihagyni ezt a lehetőséget.:D
komolyan hol laksz én megkereslek :P
Megbeszéltem már, erre jött az, hogy most zűrös az élete, meg nem is igazán oké még a lelkivilága sem a szakítás miatt, sem a bizalma irántam. Azt mondta, ez majd javul, de adjak neki 2-3 hónapot, és akkor talán még összejövünk. Azóta tök jókat dumáltunk, ezek után az üzenetek után kerül.
Bár az is lehet, hogy csak túlkombinálom, és tényleg csak nem ér rá egész nap a gép előtt ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!