Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem fogom a szaros alsogatyáidat mosni! " Ismeretes ez a kijelentés. Tényleg minden pasi igénytelen az ilyesmire?
Figyelt kérdés
Ha pasi vagy te hogyan tartod magad tisztán? Néha bele megy egy kis pisi a paciba? HA egy pasi popsitörlőt használ, ülve pisil, hogy ne fröcskölje össze magát, és minden pisilés után megtörli a fütyit az már túlzás?2011. márc. 15. 16:42
1/9 anonim 

válasza:

hát már én is 1 éve ülve huggyozok, így mindig beletalálok
18f
2/9 A kérdező kommentje:
BOCSI A PACI NEM PACI HANEM NACI:)
2011. márc. 15. 16:46
3/9 anonim 

válasza:

Nem tom más h van vele, én állva se fröcskölöm össze magam pisálás közben :D
4/9 anonim 

válasza:

Én nekem állva is megy a pisilés és nem fröcsköl össze.Ezt kb 2 éves koromban tanították.Kakinál meg 2x wc papír 1x + az a nedves babatörlő.
5/9 A kérdező kommentje:
SZerintem mindenkinek megtanitják. Csak néha sajnos mellé megy, nekem ebből elegem lett. Ugyhogy probálom tisztán tartani magam. A pisiszag elég ciki lehet, randi után pedig a foltos alsógatyával villogni?! HÁT Akinek jó az csinálja:)
2011. márc. 15. 17:00
6/9 anonim 

válasza:

borsókapitány?? :D Én borsófőzelék vagyok, csak nincs kinn a nevem, ismerjük mi egymást? :)
7/9 anonim 

válasza:

Én ezért nősültem
Leszarom az ilyesmit :)
8/9 anonim 

válasza:

Nem túlzás, összetenném a két kezem, ha minden férfi így járna el.
Rohadt kiábrándító szarfoltos gatyát teregetni, és ha nem lehet mondjuk nap közben csak úgy hirtelen belemászni arccal az alsógatyájába, mert húgyszagú. Az ülve pisilés meg tényleg higiénikusabb, aki szokott vécét pucolni, az tudja, hogy nem urban legend.
Tartsd meg a jó szokásod, nagy örömet okozhat még valakinek. 25/L
9/9 anonim 

válasza:

IFA fékcsíkos gatya az ultra gáz.
Normálisan egy férfi (is) ügyel arra, hogy nehogy már foltos legyen a gatya...
Az ülve vizelésről viszont nem tudtok meggyőzni... Hagyjuk már.. :D Lehet normálisan állva is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!