Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátommal análba csináljuk, és beleélvez a fenekembe, és utána kimegyek a wc-re, hogy kinyomjam magamból a spermát, akkor nem jön semmi, max 1-2 csepp. Mért van ez?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy a spermában van jó sok vitamin. Lehet hogy felszívódik a fenekemben? És ha felszívódik, és sok vitamin van benne, akkor ez lehet hogy egészséges is?2011. márc. 15. 15:50
1/16 anonim válasza:
Ez nagyon egészséges. Ez az anális infúzió kifejezetten ajánlott. Tartós kezelés még a szorulásos tünetekre is jó.
2/16 anonim válasza:
Látom magam előtt a troll válaszok seregét...
Először is ne várd már, hogy literekben folyjon ki belőled a sperma. Másrészt a sperma percek alatt képes "megszáradni", hacsak nem rohantál egyenesen WC-re az ágyból kipattanva szex után, akkor lehet, hogy a a többi úgymond beszáradt. Nyugi, bajod fix, hogy nem lesz belőle. Hogy egészséges-e, azt meg nem tudom, de ártani 100%, hogy nem árt. :)
3/16 A kérdező kommentje:
hát igen, várni szoktam 1 pár percet, mert hát az milyen lenne már, ha utána egyből kirohannék... dee ha az belém szárad, akkor nem lehet h úgy megszárad, hogy aztán elzár mindent, és székrekedésem lesz? vagy ez már hülyeség?:D
2011. márc. 15. 16:04
4/16 Nami20 válasza:
A miatt ne aggódj. Tudományos tény h ha a sperma anális jut beléd akkor idővel feszesebb lesz a melled és még sok más jótékony hatása van.
5/16 anonim válasza:
Anál gumi nélkül? Hát marhára egészséges tényleg...
Tudod te mennyi kórokozó van a végbeledben? Aztán nehogy összeszedjen vmit a pasid miatta...
Legalább a puncidba is berakja utána? Mert akkor külön grat.
6/16 anonim válasza:
16:05. Tudományos tény, mi? Hol olvastad, nok lapja cafen, vagy a cosmóban?...
7/16 Nami20 válasza:
Hát ez már tényleg hülyeség XD. Szerintem jobban jártok mind a ketten h ha nem rohangálsz a WC-re hanem inkább egymáshoz bújtok vagy elkezdtek egy újabb menetet:)
9/16 A kérdező kommentje:
tudom mondanak sok mindent h milyen sok kórokozó van benne meg minden, de valamiért sohasem piszkos a farka amikor kiveszi belőlem, és elég sokszor csináltuk análba, és semmi, de tényleg semmi baja nem lett neki:P
2011. márc. 15. 16:09
10/16 Nami20 válasza:
16:06 bocs de már nemtom de pl olvasd el akár ezt am meg a neten rákeresel és minden meg lehet találni... [link]
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!