Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex buliban, buli után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex buliban, buli után?

Figyelt kérdés

az úgy mennyire szokott működni?

hallani ezt azt.. (látni tvben, filmekben)

eléggé felvagyok már fűtve szexuálisan, több mint fél éve nem élek kapcsolatban ebből kifolyólag szexuális életet se élek..

szóval ez így mennyire szokott működni hogy elmegy a pasi dizsibe, összeszed egy csajt jól meg...ja a wcben vagy akárhol és viszlát?

2011. márc. 15. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
aham
2011. márc. 15. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
szokott:)
2011. márc. 15. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
én házibuliban szoktam, úgy kényelmesebb :)
2011. márc. 15. 15:27
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Szórakozóhelyen azért nem annyira egyszerű megtalálni azt a csajt aki szóba is áll veled, bas.zni akar, ja meg még néz is ki valahogy. Lehet, hogy valakinél működik ez, de nálam nem.
2011. márc. 15. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
hallottam olyat is már h a securitysek szedtek ki egy párost a mosdóból amikor együtt mentek be. szval erre sem árt figyelni :) szval ha ilyet akarsz inkább buli után. de egyébként is higiénikusabb és kényelmesebb.
2011. márc. 15. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
És pénzed van?
2011. márc. 15. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

A tripperes WC-ben én nem csinálnám! De szerintem működik a dolog én is gondoltam már erre! Csak vigyázz nehogy vaki a végén jól szarrá ne verjen a csájért vagy a csaj ne küldjön rád valakit vagy esetleg ne rúgjon tökön stb..

Ha akadna csaj én lekurnám bárhol csak nem WC-ben!

2011. márc. 15. 15:57
 8/14 A kérdező kommentje:
ja vágom... én is attól félek csak h megtalál a csaj pasija vagy vmi:D (ha van) és úgy hogyan viszitek rá a csajt?(attól kérdem aki már csinált ilyet)
2011. márc. 15. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Buli után valami normális emberkével egy normális helyen nem WC-BEN! de ilyenekből nem születik komoly kapcsolat,kalandnak jó..de én személy szerint nem vágyom rá,persze az ember életében 1-2 ilyen alkalom kell de nem többször és nem akárkivel....teszem hozzá
2011. márc. 17. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
én még akkor kérdezném meg a csajt amikor nem ittas mert akkor megtudja mondani az igazat és a tudatánál van!velem majdnem előfordult ez csak a csaj telehányta a haverom díványát(ott volt a buli)és vége lett a bulinak!
2011. márc. 17. 15:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!