Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok a pasitoktól kérni, hogy leszophassátok őt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 14:57
2/14 anonim válasza:
nem sok pasitk kell piszkálni szerintem hogy 'nnnaaa léccii':D
3/14 anonim válasza:
én még nem találkoztam olyan pasival, akitől ezt kérni kellett volna..
4/14 Thurston válasza:
Ja, hát én férfi vagyok, de ha a barátnőmnek kedve van hozzá, csak elkezdi és kész. :'D
5/14 anonim válasza:
Nem kérem, csak csinálom. :)
Volt egyszer egy olyannal dolgom, aki nem engedte. Le voltam döbbenve. :D
6/14 anonim válasza:
Én is férfi vagyok, és persze nálam sem kell könyörögnie érte, hogy megkaphassa, de azért néha izgató, ha ő kéri. Hasonlóan ha szopás végén a lány megköszöni az alkalmat, az is fel tudja dobni a dolgot. :)
7/14 anonim válasza:
én fiú vagyok és pl én nem kérném úgy annyira a csajomtól hogy szopjon! Ha akarja oké ha nem akkor meg így járt! Miért tőletek megkérdezi a barátotok ho kinyalhat-e? Én mondjuk rákérdeznék hogy van e hozzá kedve.
8/14 anonim válasza:
LESZOPALKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
9/14 anonim válasza:
Ja, 'térden állva könyörgök':D
10/14 anonim válasza:
TÉRDEN ÁLLVA könyörgök neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!