Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar kinyalni, miért?
Figyelt kérdés
nem tudom miért,de a barátom nem szeret orálisan kényeztetni,pedig én nagyon élvezem..nem kérem tőle,hogy mondjuk minden alkalommal,de néhanéha nagyon jó lenne..neki természetes,hogy én leszopom! mit tegyek?2011. márc. 15. 14:48
3/14 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, hogy ha ő nem, akkor te sem. Nem is értem, hogy képzeli.
4/14 A kérdező kommentje:
a kép most mindegy..már 3 éve vagyunk együtt és az elején nem volt ezzel gond..
amúgy 20 éves vagyok :)
2011. márc. 15. 14:51
5/14 anonim válasza:
6/14 A kérdező kommentje:
vegyük be harmadiknak? XD jön elvégzi a dolgát,aztán mehet a dolgára :)
2011. márc. 15. 14:54
7/14 Thurston válasza:
Nem értem. Mi az már, hogy egy férfi nem imádja kinyalni a barátnőjét? Az egyik legjobb dolog a világon. Na mindegy. Kérdésre válaszolva: esetleg megbeszélhetnéd vele. Mert mi mégis honnan tudnánk, hogy mi a baja.
8/14 anonim válasza:
Ja, egy ilyen hármason nem gondolkodtatok még?
9/14 IQnindzsa válasza:
Egy kapcsolat alapja a kölcsönösség. Ha ő nem érzi úgy ,hogy adni is kellene valamit és nem csak kapni... akkor a kapcsolatotok megérett arra ,hogy alapjaitól újragondoljátok. Nem mondom ,hogy azonnal szakíts vele, de mindenképp add a tudtára ,hogy ez így nem jó. Ha pedig arra nem ad neked megfelelő választ akkor lépj tovább mert ha ennyi önzetlenség sincs benne akkor ez már csak rosszabbodni fog.
10/14 anonim válasza:
Ha nem szeret orálisan kényeztetni, és nem is akar, akkor te se csináld neki. Elég undok dolog, meg olyan zsarnokiasnak tűnik, de ha már eljutottatok odaáig, hogy szexeltek akkor legyen orális kényeztetés mind a két fél részéről. Alkalmazzátok a "69"-nek ismert szexuális pozíciót, amely véleményem szerint nagyon izgató. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!