Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj az első szex? Ha igen akkor mennyire?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 14:11
1/5 anonim válasza:
Relatív, kinek hogy. Van aki vérzik is, van akinek csak fáj. Nekem nem volt egyik se :)
L 20
2/5 anonim válasza:
ez teljesen változó, meg függ az egyén fájdalomtűrésétől is...lehet, hogy ami neked fájdalmas, az másnak nem vagy fordítva...de ne aggódj ezen, mindenki kibírja :D és ha olyan rossz lenne, nem folytatná senki ;)
nekem speciel fájt, de ezzel együtt is nagyon jó élmény volt és nem haltam bele abba a kis fájdalomba
21/L
3/5 anonim válasza:
A gyönyörért meg kel szenvedni. Csak az élet igazságtalansága, hogy mind az input, mid az output a nőknek fáj.
4/5 anonim válasza:
tényleg mindenkinek más.. én nem véreztem, viszont nagyon fájt, és nem csak az első, hanem még jó pár alkalom utána.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan pfujolni fognak érte, de én kellemesen elborozgattam/1üveg/ előtte és kicsit becsíptünk(16 évesen) és egyáltalán nem fájt. Szóval dumáljatok, lazulj el és ne görcsölj ezen, nem fáj annyira...szorítsd ökölbe a kezed és az egyik ujjad próbáld beledugni, ahogy enged a szorítás már el is múlik a fájdalom. Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!