Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom szavak nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom szavak nélkül rávenni a páromat, hogy orálisan kényeztessen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha a párom orálisan kielégítene vagy legalább a kezével izgatna. Nem merem neki szavakkal elmondani, hogy erre nagyon vágyom, mert szeretnék orgazmust átélni, nem csak félévente egyszer. Ha őt elégítem orálisan, akkor sem kapcsol, hogy hátha, talán nekem is jólesne ugyanez. Vagy a férfiak nem szeretik a női nemi szervet megérinteni se kézzel, se szájjal? Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. márc. 15. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Szóval te kielégíted rendszeresen, ő meg sz*rik rád? Miért nem beszéltél még erről róla? Miért vagy még együtt ilyen önző emberrel?

Szavak nélkül annyit tudsz csinálni, hogy odarakod a kezét a puncidhoz, vagy mikor fekszik rámászol az arcára. De ha szavakkal nem mered mondani, akkor ezt hogy fogod megcsinálni?

Vagy ne sz*pd le egy jó ideig, meg ne verd ki neki, hátha leesik neki, hogy viszonozni is kellene...

2011. márc. 15. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:

finoman húzd oda a kezét, először csak, és nézz rá vágyakozó szemekkel. ha már rögtön orált akarsz, akkor amikor csókolóztok kicsit told le a vállánál fogva..:)

már mért ne szeretnék? az én barátom legalábbis imádja csinálni, mert látja hogy élvezem, meg amúgy is imád hozzáérni, belenyalni stb.

te barátod is ilyen lesz,c sak rá kell jönnie :)

puszi

2011. márc. 15. 13:51
 3/9 fibbrizzo ***** válasza:
szerintem nem törödik azzal hogy te is jol érezd magad .De azt tudom bár én nem szoktam kérni hogy a barátnöm kielégitsen orálisan de ha teszi én is szivesen megteszem mert szeretem és az a legjobb érzés mikor látom hogy neki is jo ...
2011. márc. 15. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
És azt már mondtad neki: "Most te".?
2011. márc. 15. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
lóbáld előtte a bránert xD
2011. márc. 15. 13:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Neki nem kell túl sok idő ahhoz, hogy elélvezzen. Például ezen a héten nagyon be voltam rá indulva és úgy gondoltam, hogy végre nekem sem kell több idő 5 percnél. Hosszú idő után ismét egy orgazmusos estét tudhatok magaménak. Sajnos nem sikerült őt beelőznöm. Az öt percben benne volt az is még a ruháinkat levetettük, de ő ismét gyorsabb volt. Miután elélvezett mondtam neki, hogy nagyon kívánlak. Erre csak annyit válaszolt, hogy neked is annyi időd volt, mint nekem. Majd még egy ideig ott maradt velem, csókolóztunk majd visszament a dolgozószobájába, hogy dolgoznia kell még egy kicsit. Ezért gondolok mostanában sokszor az orális szexre, hogy akkor előnyben lennék. Nagyon szeretem őt és nem szeretném őt ezzel a problémával traktálni, hiszen elég magas beosztásban dolgozik. Ezért kérek tanácsot itt. Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm. Egy-két dolog tetszik. Talán ma ki is próbálom. (Egyébként kétnaponta szoktunk együtt lenni és nem vagyok frigid sem, mert nagyon kívánom őt.)
2011. márc. 15. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:

"neked is annyi időd volt, mint nekem"

Ne haragudj, de te nem vagy normális, ha ilyen emberrel együtt maradsz.

Ultimátumot neki!

2011. márc. 15. 14:39
 8/9 fibbrizzo ***** válasza:
az elöző válaszadonak adok igazat .bocs hogy ezt mondom de nem csak a munkájával hanem magával is elvan szállva..
2011. márc. 15. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, hogy nagyon szeret ő is és bármire képes értem, "csak" a szex nem működik, persze részéről minden tökéletes. Mindenki irigyel minket, hogy mennyire összeillünk és hogy mindenünk megvan; "csak" egy dolog hiányzik az életemből az orgazmus. Ha nem is együttlétünkkor, de legalább hetente egyszer összejönne, már attól is boldog lennék. Mindenesetre köszönöm szépen a tanácsokat, még ma este megpróbálom az egyiket alkalmazni, azután szépen sorban a többit.
2011. márc. 15. 17:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!