Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Mennyire zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mennyire zavar titeket, ha a barátnőtök csak így tud elélvezni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy számotokra mennyire zavaró az, ha a párotok csak úgy jut a csúcsra, ha izgatja/izgatod a csiklóját is közben? Mennyire rontja az együttlétek "hangulatát" ez? És ezt a barátnőtök negatív tulajdonságai közé soroljátok inkább, vagy nektek ez totálisan közömbös?
2011. márc. 15. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár nő vagyok, de a nők többsége szinte csak úgy tud elélvezni, ha izgatják a csiklóját is. Ez ha zavarja a férfit, akkor nem is érdekled igazán...
2011. márc. 15. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Én imádnám igy a feleségemnél.
2011. márc. 15. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, nem zavart, sőt, izgatónak is találtam, hogy közben ő is foglalkozik magával. :)
2011. márc. 15. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok nőnek csak így szokott összejönni. Engem nem zavar hogy simogatja magát. :)

Sok pasi másképp látja, őket zavarja. Nem írok tippeket miért, biztos lesz pár komment.

30F

2011. márc. 15. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem zavar, a feleségem szokta magát izgatni a csiklóját aktus alatt , én ilyenkor épphogy csak a makk részt teszem be a puncijába, így bár kozvetve a makkomat is izgatja.
2011. márc. 15. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Sőt, izgatónak tartom. F.
2011. márc. 15. 14:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!