Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem már a szexnél több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már a szexnél több kell. mit csináljak?

Figyelt kérdés

21L vagyok a srác akiről szó lesz 23F.Fél évet voltunk együtt, szeptemberben szakítottunk. Decembertől összejárunk szexelni, amit én kezdeményeztem. (nem volt senkink, a szex hiányzott). Mostanában átalakultak az érzelmeim, és újra beleszerettem. (vagy még mindig, csak felerősödött?) Sajnos ő áradozik nekem egy lányról, én is neki a fiúkról, hogy titkoljam mit érzek. Valamikor azt gondolom, hogy ő is újrakezdené, néha azt hogy rohadtul nem... Párszor már megsértett elég durván, de állítása szerint nem komolyan mondta...

A barátaival jóban vagyok, ha találkozok velük mindig beszélgetünk. A szüleivel dettó. Csak hogy ez nem mindig elég.

Mit tegyek?

Előre is köszönöm. Bunkó válaszokat inkább ne :)

2011. márc. 15. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Talán elmondhatnád az igazat. A válasz pedig vagy pozitiv vagy negativ lesz.

Akármelyik is kell tudnod kezelni. Bármilyen furcsa még ha pozitiv is, szóval nem biztos hogy fél év együttlét után is igy gondolod majd ahogy most. Végülis egyszer már szakitottatok, ennek is minden bizonnyal megvan az oka.

Tehát eléállsz elmondod a helyzetet ha azt mondja ő erre már nem vevő akkor elbúcsúzol tőle. Nem olyan hosszú ez az élet hogy álldogálj valaki mellett éveken át aki csak annyit mond: majd később, esetleg, talán, majd ha igy lesz, majd ha úgy lesz. Erre nincs idő.

És ha ezt a választ kapod, akkor kutyaharapást szőrivel, ahelyett hogy otthon szomorkodnál vesd bele magad a társasági életbe.

2011. márc. 15. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
zongorázz
2011. márc. 15. 11:32
 3/10 A kérdező kommentje:
járok társaságba nagyon sokat, csak az a baj, hogy ha képbe kerül vki, mindig a volt barátomat keresem benne. ennek meg így nincs értelme...
2011. márc. 15. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
No, ezért nem érdemes szakítás után összejárni szexelni. A megoldás egyszerű: őszinteség. Elmondod neki, hogy mi a helyzet, ő pedig vagy elküld, mert mást szeret és csak guminő helyett voltál, vagy újra összejöttök, hogy nagy valószínűséggel szét menjetek amiatt, ami miatt korábban is. Persze, ott van az esély a mikroszkopikus boldogságra, meg heppi endre, de ha megfontolt döntés volt a szakítás, akkor szinte teljesen kizárt, hogy bármi jó kisülhet ebből.
2011. márc. 15. 11:34
 5/10 anonim válasza:

Hát ha veled szexel, miközben másik lányról áradozik, akkor vagy nem tetszik neki az a lány, vagy tetszik, de téged meg kihasznál a szexre. kitudja

Szerintem mindenképp mondd le, hogy mit érzel iránta, mielőtt még komolyabbra fordul a dolog, és fájni fog neked, vagy szeret és újrakezditek, vagy akkor lekell zárni minél hamarabb..

Miért szakítottatok, hogyha utána megint összejártatok?:) ő akart szakítani?

2011. márc. 15. 11:35
 6/10 A kérdező kommentje:

sokat veszekedtünk a vége felé.

amúgy meg eleinte nem is beszélgettünk utána.. aztán ő keresett folyamatosan, mindennap beszéltünk, és tartunk ott ahol tartunk. :S

2011. márc. 15. 11:37
 7/10 anonim válasza:

ki szakított?

az utolsó kommentelő vagyok ismét.

2011. márc. 15. 18:14
 8/10 A kérdező kommentje:
ő kezdeményezte, én pedig helyeseltem. (nagyon kivoltam már a sok veszekedés miatt)
2011. márc. 15. 19:17
 9/10 IQnindzsa ***** válasza:

Sajnos az újra felmelegített kapcsolat nem olyan mint a töltött káposzta. (Ami újra melegítve az igazi...)

Mégis, ebben az esetben azt tanácsolnám ,hogy mondd meg neki mi a pálya. Ha magadba nyeled az érzéseidet akkor ez egyre csak rosszabb lesz és teljesen a megszállottjává fogsz válni ennek a dolognak. Mondd meg neki és harapd be az ajkaidat ,hogy mi lesz a válasz. Lehet ,hogy jó és akkor jól jársz. Lehet ,hogy rossz és akkor is jól jársz, mert képes leszel tovább lépni. Csak ettől a mostani állapottól kell megszabadulnod valahogyan.

2011. márc. 17. 10:41
 10/10 A kérdező kommentje:

lényegében megvan a megoldás:

nekem áradozik a csajról aki bejön neki, meg h beszélgetnek.. engem meg leszar.

nem szóltam neki, hogy mit érzek... igyekszem mások felé irányulni, így nem ő jár folyamatosan a fejemben.

nyomon vagyok úgy érzem :)

köszönöm a válaszokat

2011. márc. 17. 10:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!