Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyiszer tudok elmenni?
én még igazából nem számoltam meg soha, egyszer lehet megnézem mennyit bírok, amíg ki nem dőlök a kimerültségtől:)
de akkor ezek szerint ez szerencsés képesség:) igazából még kislányként fejlesztettem ki, ezzel nyugtattam magam sokszor, csak akkor nem tudtam mi ez, meg a szüleim leszidtak, hogy ezt nem szabad. aztán később intenzívebb lett az érzés és rájöttem,h ez baromi jó:D
úgy gondolom ez orgazmus, több, mint sima jó érzés, mert egyértelműen erősödik az érzés,nem sima állandó jóérzés és a végén meg csúcsszuper:)
tuti semmi bajod nem lesz!
11.04 és mi a te korosztályod?? 70++
hogy csinálod??
még én is kislánykoromban fedeztem fel, hogy ha kicsit felemelem a lábam, a kezemmel (mind a 2-vel) elkezdem gyorsan "masszírozni" akkor kurv@ jó érzés lesz
nekem is mindig szóltak, hogy ezt ne csináljam, de nem értettem, hogy miért :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!