Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyiszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyiszer tudok elmenni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Úgy szoktam önkielégíteni, hogy keresztbe teszem a lábaimat, a combomat összedözsölöm és ringatózom. Gyakorlatilag annyiszot megyek így el, amennyiszer akarok, akár 20x. Sőt a végén már szinte fél perc elég így.Ez normális dolog vagy ebből egyszer baj lesz??
2011. márc. 15. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így van, örülj neki:) ez normális dolog de nem biztos hogy olyankor elmész lehet hogy csak kellemes érzés.Sokan képesek többször is elmenni 3x-4x. De 20 ról még nem halottam. Biztos van ilyen.
2011. márc. 15. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
ezt hívják multiorgazmusnak. örülj neki,hogy ilyennel vagy megáldva,más nő meg szenved,hogy ő még 1x is alig tud elmenni..főleg,hogy sok a balfa** a korosztályomban.
2011. márc. 15. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
én megnézném hogyan csinálod :D
2011. márc. 15. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ez olyan mint a jobb agyféltekés rajzolás mindenképp indíts tanfolyamot.
2011. márc. 15. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Mázlista! Nekem eddig egyhuzamban csak 12x ment:)
2011. márc. 15. 11:09
 6/10 A kérdező kommentje:

én még igazából nem számoltam meg soha, egyszer lehet megnézem mennyit bírok, amíg ki nem dőlök a kimerültségtől:)

de akkor ezek szerint ez szerencsés képesség:) igazából még kislányként fejlesztettem ki, ezzel nyugtattam magam sokszor, csak akkor nem tudtam mi ez, meg a szüleim leszidtak, hogy ezt nem szabad. aztán később intenzívebb lett az érzés és rájöttem,h ez baromi jó:D

úgy gondolom ez orgazmus, több, mint sima jó érzés, mert egyértelműen erősödik az érzés,nem sima állandó jóérzés és a végén meg csúcsszuper:)

2011. márc. 15. 11:16
 7/10 anonim válasza:

tuti semmi bajod nem lesz!

11.04 és mi a te korosztályod?? 70++

2011. márc. 15. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

hogy csinálod??

még én is kislánykoromban fedeztem fel, hogy ha kicsit felemelem a lábam, a kezemmel (mind a 2-vel) elkezdem gyorsan "masszírozni" akkor kurv@ jó érzés lesz

nekem is mindig szóltak, hogy ezt ne csináljam, de nem értettem, hogy miért :)

2011. márc. 15. 13:12
 9/10 A kérdező kommentje:
hát, nem tudom eltudom e jól magyarázni...összeszorítom a hüvelyizmomat vagy hogy hívják azt, ami belül van:) előredöntöm magam, és a combjaimat erősen összeszorítom és ringatózom fel le. a végén már ringatóznom sem kell, az összeszorítás erejét szabályozva tudok elmenni.
2011. márc. 15. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
te, nincs erről valami videó? :)
2011. márc. 19. 14:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!