Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt hogyan kell érteni/mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darkiee kérdése:

Ezt hogyan kell érteni/mit tegyek (infok lent)?

Figyelt kérdés

Egy szexéhes lány vagyok, a párommal sokat csináljuk, bár nem vagyunk olyan régen együtt (3.hó)

Én nagyon az anális szex ellen vagyok, megvetem és lenézem az ilyesmit. Ő viszont oda van érte, és a double-penetration-ért is.

Pár alkalommmal feldobta a témát, de nekem olyankor mindenféle szexuális érintkezéstől elmegy a kedvem, annyira megundorodok.

Mondta, hogy Ő volt megujjazva is, (egy exemtől már hallottam ilyent, Ő meg is kért, hogy tegyem meg neki de visszataszítónak tartom.)

Nos nemtudom mit gondoljak erről az egészről, nemtudom mire számítsak. A páromat régóta ismerem, úgy érzem, hogy tartok hozzá, nem szeretnék szakítani, de ami sok az sok.

Sokat gondolkodok ezen... Nem értem, hogy egy heteró srác miért gerjed az ujjazásra? (prosztata masszázsról már hallottam, de undorítónak tartom, ha nem egészségügyi szempontból teszi valaki)

2011. márc. 15. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

A hüvely nem output, már bocs?

Az anál számomra se vonzó, de már ujjaztam pasit. Jól lezuhanyzik, leborotválja magát, te húzhatsz az ujjadra gumit. Nekem ez azért is volt izgi, mert így átéltem, hogy milyen amikor ő ujjaz engem. Persze gondolom kinyalni nem akarod, pedig az sem vészes ám. Női nemi szervet pl. soha nem tudnék, de ha ő megteszi neked, ez sem olyan gáz. Nem tudom ez mennyire válóok, de szerintem előbb-utóbb az lesz, vagy megoldja mással

2011. márc. 15. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Off: Ahhoz, hogy a hüvely outpor legyen előbb inputnak kell lennie, nem? A többi nyílás viszont CSAK output.

Kérdésre válaszolva: Neked kell tudnom, hogy mi fér bele a szexuális életedbe, és mi nem. Ha nagyon ellene vagy, akkor mondd meg neki, hogy ezt te nem szeretnéd és nem is fogod megtenni, ezt vagy elfogadja, vagy nem.

2011. márc. 15. 11:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!