Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen semmilyen orgazmusom?
Se sex közben se pedig maszturbálás alatt nincs orgazmusom:(
Már 3 éve együtt vagyunk a barátommal de még sehogy sem jött össze:(
Előtte csak egy barátom volt de sajnos ő az első sex után dobott is:S:S:S hát igen elég hülye és naiv voltam:S
vagyis egyszer jött össze amikor zuhanyrózsával vizet spricceltem a csiklómra
20 éves lány
Köszönöm szépen az eddigi kedves, értelmes válaszokat:(
Remélem azért lesz olyan aki normális választ tud adni:( Neki(k) előre is köszönöm
Az elején az volt a baj, hogy nem volt benne elég gyakorlatod, és nem mindenkinek sikerül ilyen "hamar" orgazmust átélni. Most már az a baj hogy túlságosan is akarod és rástresszelsz. Engedd el magad és lazíts! Nem baj ha a barátodnak órákig kell nyalni vagy dugnia téged, neki is jól esik, nem lesz nehezére ez miatt ne aggódj! Főleg ha megértő, addig fog dugni amíg orgazmusod nem lesz, úgyhogy ez miatt ne aggódj.
Gyakorolni is kellene, maszturbálj sokat egyedül. Sokat! Derítsd ki mi esik a legjobban, mi hogy esik satöbbi. Simogasd a melleid, a popsid, egyszóval magad, és engedd el magad! Úgy csináld hogy nyugi legyen, hogy ne zavarhasson meg senki. Ha sikerül orgazmust elérni, és ez megy majd a következő alkalmakkor, akkor jöhet a fiú, aki nem dugni (!) hanem nyalni/ujjazni fog. Mutasd meg neki hogy a jó. Ha tudott neked orgazmust szerezni, akkor a sikerélmény miatt később könnyebb lesz, mert el tudod engedni magad, így jöhet maga az aktus is. A zuhanyrózsát pedig hanyagold, veszélyes mert nagyon intenzív, később semmi nem lesz olyan élvezet utána, és rá is szoksz.
Sok sikert!
Szexuális izgalmad van? Kívánod őt, vagy azt, hogy magadhoz nyúlj?
Első lépésben kereshetnél egy könyvet valami nagy könyvesboltban, amiben leírják, hogy kell megtanulni az orgazmust. Ebben biztos van ilyen, csak már nem kapni: [link]
Elég valószínű, hogy a terápiában lesz önkielégítés is, de így alá tudnád támasztani a szükségességét a barátod számára.
Kereshetsz szakembert is, ha ez nem jött be.
Ha közben a barátod bármilyen módon rosszallaná, hogy te szeretnéd a szexualitást igazi örömforrásként megélni az életedben, akkor rossz emberrel vagy.
Lehet, az első szex utáni csalódás kialakított Benned egy gátlást.
A zuhanyrózsa "káros" hatásával, amit előttem írtak, én nem értek egyet.
Mi sem maszturbálunk, na de nálunk nekem is van orgazmusom rendesen, így elfogadtam a barátomnak ezt a kissé hülye "szabályát" - részéről aranyos dolognak tartom, hogy csak velem akar örömöket átélni, így belementem én is, na de nekem jobb is vele, mint egyedül.
Esetetekben talán nem kéne Neked megtiltani a maszturbációt...Szerintem próbáld felfedezni magad. És ő is igyekezzen, nem létezik, hogy kézzel, nyelvvel vagy a kettő kombinációjával se tud kielégíteni! Akkor már ő bénázik el valamit.
Nem tudom mitől lehet neked ez. Én naponta 3-5x elélvezek és kb. 10 perc alatt :S Sokszor már fáj a csiklóm utána annyit csinálom de nem tudok neki ellenállni. Sajnálom hogy te nem tudsz. Ritka de van ilyen.
31/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!