Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, ha egy lány nem hajlandó rá, hogy "kinyaljátok"?

Figyelt kérdés
Én ettől 10 év alatt meghibbannék, akkor is, ha ezért mindenki elküld a fenébe.
2011. márc. 15. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fogós kérdés, sztem nem egyszerű, mert ha vele maradsz és mást keresel mellette párhuzamosan, hát nem szép dolog. De ha meg csak ezért képes vagy dobni, sem szép dolog. De azért te is ember vagy, szükségleteid vannak(és tulajdonképp neki szeretnél örömet szerezni), ha huzamosabb ideig, sehogy nem sikerül ezt megoldanotok(lehet gátlásai vannak-oldani kell, stb.), akkor inkább megbeszélés alapján, hagyni kell.
2011. márc. 15. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha neked ez fontosabb, mint az érzelmek, akkor ott hagyod, de ettől még miért lenne rossz a szex? Millió egy dolog van még, amit lehet csinálni, és ahogy lehet csinálni. Most azért büntetsz valakit, mert neki kellemetlen az adott dolog és nem élvezi, de azért a kedvedért hagynia kéne? Ez a gáz. Én sem szeretem, ha nyalnak, egyszerűen nem élvezem, nem érzem jól magam közbe, de szerencsére normális párom van, akinek nem ez az élete ne továbbja és eszébe nem jutna olyat rám erőltetni, ami nekem kellemetlen.
2011. márc. 15. 14:31
 13/13 A kérdező kommentje:
mert ő meg olyan. őt nem izgatja annyira. ha jobban izgatná ő se lenne igazán elégedett. még egyszer mondom, én nem rövid távon értem ezt. hanem évtizedekre.
2011. márc. 15. 17:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!