Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is annyira szabadelvű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is annyira szabadelvű a szex terén mint én?

Figyelt kérdés
8 éve vagyok együtt a párommal, és egyik nap mondtam neki viccből,hogy örűljön hogy ilyen szexéhes barátnője van, mert a csajok többsége nem ennyire bevállalós.Szerinte meg igen. Tényleg mindenbe benne vagyok, olyat még nem tudott kitalálni amibe ne lennék benne. Igazából a kérdésem arra irányúl hogy más lányok is ilyenek-e és, hogy a pasik mit szólnának egy ilyen barátnőnek?
2011. márc. 15. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük, nekem i baromi nagy "étvágyam" van, szinte állandóan d.ugnék, és persze tesszük is..de én nem szeretem a mű dolgokat, belém még nem dugott semmit, csak a farkára vágyom. Az is jó,hogy egyformák vagyunk szex téren, ő sem, és én sem szeretem az análisat, nekünk csak kijárat. Ez gy jó. A nyilvános szexről pedig nagyon megvan a véleményem, mert az ok,hogy eldugott helyen csinálod,azzal semmi gond(bár engem ez sem vonz), de azért buszon elég szánalmas és állatias, erre felénk a cigányok csinálják ezt, bocsi. Nem oda való hely. Szerintem az a jó,ha mindkét fél nagyjából egy hullámhosszon van, hasonlóak az igényeik,és úgy maximálisan ki tudják egymást elégíteni. Nekünk bejött ez,nektek is, ez így van jól. Azt csináljátok,ami jólesik, a buszos dolgot kivéve ezek még nevezhetőek normálisnak. A lényeg,hogy mindketten élvezitek. viszont nem vagy olyan ritka eset..:)
2011. márc. 15. 09:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem észrevehetően csináltuk. Köszi, hogy válaszoltatok.
2011. márc. 15. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kirívóan extrém, de mindenképp az átlag felett vagy, hiszen mennyi olyan komment van, amibe az olvasható, hogy a lány nem hajlandó az orális szexre.
2011. márc. 15. 10:07
 14/18 Darkiee ***** válasza:

En pl elegge szabalyszeruen elek, de mindezt felreteve eleg nagy az en etvagyam is szex teren.

Az analis ellen vagyok (szerintem az lyuk nem arra valo) ugyhogy utalom, lenezem es teljesen megvetem azokat akik csinaljak, es magat a dolgot is.

Mellesleg az en parom is nagyon szeretne velem pl. a double penetrationt de soha nem hagynam hogy kiprobalja, elobb hagyom ott mintsem hogy megengedjek ilyesmit.

Az a lyuk tenyleg csak kijarat.

A nyilvanos szex viszont kulonosen felizgat, szeretem amikor ugy csinaljuk, hogy barmikor barki ranktalahat...

Fetishek es pofonok...

2011. márc. 15. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a csajok nagy része visszafogottabb nálad :)

Az én párom is bevállalós, sok mindent megcsinálunk együtt amit mások nem :)

Örülök hogy nincs hiány semmiből. 30F

2011. márc. 15. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez mióta lett minőségmérő, és mitől lett jobb nő az, akit kvázi tárgyként használhatnak és bármit megtehetnek vele, de biztos oké. Én azért jobban szeretem, ha más miatt vagyok különleges a páromnak, a kapcsolat nem hinném, hogy azon múlik engedem-e, hogy banánt dugdosson belém vagy nem. De, ha neked ez fontos, igen szerintem azért bevállalósabb vagy mint más jóval, és látod mit érsz vele, a pasid szrint úgy látszik minden nő ilyen, pedig eléggé el van tévedve. Bár nemtom, ha 8 éve együtt vagytok és elsők voltatok egymásnak, akkor ha nem volt másik nővel, azért nincs fogalma róla, valójában hogy is működnek a dolgok.
2011. márc. 15. 14:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen nem írtam, hogy elsők voltunk egymásnak. A barátom 29 éves, nem mondtam hogy ez a mérce, csak érdekelt hogy más is ilyen-e? Nem kell kiforgatni a szavaimat.
2011. márc. 15. 15:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem forgattam ki, csak egy tipp volt, és nem vagyok szerencsétlen, én normálisan válaszoltam Neked szerintem, leírtam a véleményem és nem minősítettelek, Neked sem kellene.
2011. márc. 15. 16:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!