Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Önkielégítés? Lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkielégítés? Lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy a lányok szoktak önkielégítést végezni, mondjuk szüzességük elvesztése előtt? Vagy csak utána? A lányoknak "szükségük" van rá?
2011. márc. 15. 06:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne szükségük rá? Teljesen ugyanolyan emberek, mint a fiúk. A szüzesség elvesztése csak egy vékony hártya átszakadása, azelőtt is éppen ugyanúgy dolgoznak bennük a hormonok. A szüzesség csak társadalmi megítélésben más a fiúknál és a lányoknál (meg ügye abban a vékony hártyában, de az nem számít semmit.)

Vannak lányok, akik imádnak maszturbálni, és vannak fiúk, akiket abszolút nem hoz lázba. Csak társadalmilag a női szemérmesség elfogadottabb dolog (bár én hiányolom a férfiakból...) így ők ritkábban verik nagydobra, hogy csinálják.

De fogjuk már fel, hogy mind a kettő nem teljesen ugyanolyan ember. Tudod, hátulról semmi különbség, elölről jól összeillenek :)

2011. márc. 15. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:

1.Szoktak

2. Szüzességük elvesztése előtt is.

3.Ha már rákaptak, szükségük van rá.

2011. márc. 15. 07:32
 3/5 andimama ***** válasza:

én legalábbis szoktam. maszturbáltam jóval a szüzességem elvesztése előtt is :)

32/N

2011. márc. 15. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Még olyan is van, hogy a szüzességük elvesztése után hagyják abba:már nem kell pótlék.
2011. márc. 15. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki, utána próbáld ki újra és majd eldöntöd hogy meddig próbálgatod :) de rászoksz.. hacsak nem váltod le szexre :D
2011. márc. 15. 08:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!