Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "jó" az ágyban? Bőv. Lennt!
Szóval van 1 srác,akit eléggé kívánjuk egymást és eddig csak a félelmem tartott vissza.
Véget ért az első komoly kapcsolatom,vele veszítettem el a szüzességem,ő lenne a 2. srác az életemben.
Viszont nagyon félek,hogy béna vagyok,vagy ilyesmi,a volt párom élvezte az együttléteket velem,mindig mondta,hogy jól csinálom,milyen jó volt,bár nagy rutint nem szereztem úgy érzem.(2 hónapig tartott a szexuális életünk,aztán szakítottunk)
Egyszerűen félek,hogy a sráccal nem lesz jó,hogy béna vagyok,semmi önbizalmam nincs és magammal sem vagyok 100%-ig megelégedve,sőt nagyon szégyenlős vagyok.
Légyszi segítsetek,aki volt már hasonló helyzetben:)
Én mondjuk 2 évig szexeltem exemmel, aki nekem első volt, és utána sikerült egy úgymond "világlátott" embert kifognom, és borzasztóan féltem, hogy mit fog szólni hozzám, de jól sikerült végül. :) Maradj nyugodt, és csak a másik reakcióira figyelj, akkor nem nagyon ronthatod el a dolgokat.
19L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!