Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így akar lerázni vagy mi van most?
Figyelt kérdés
1 hétig msneztem, smseztem telefonáltam egy lánnyal (napi 6-7 órát)nagyon bejöttünk egymásnak, megbeszéltünk egy randit, de előtte már az is szóba került hogy a randi után este elmegyünk bulizni... a randin is minden jól ment és úgy köszöntünk el hogy majd hív hogy este mikor és hol találkozzunk, még másnap reggel se nem hívott, nem is vette fel a telefont smsre se válaszolt... lehet hogy így pattinott le? próbálgassam még vagy hagyjam?2011. márc. 14. 23:53
1/3 anonim válasza:
Most már látta, hogy kerested, ha van benne annyi, akkor felhív, hogy most mi volt ez az egész... De nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet otthon maradt a telefonja...
2/3 anonim válasza:
Te vagy a fiú, még azért megpróbálhatod felhívni később, de ha utána se reagál semmit, akkor kár erőltetni.
3/3 anonim válasza:
Ezért nem kell annyit írogatni nekik.
Beleéled magad aztán meg semmi.
Szerintem ez egy jó tanuló pénz volt neked.
Ha már megvan a csaj száma,nem kell neki írogatni.
Felhívod,lezsírozod a randit 1-2 perc alatt és ennyi.
Pihentesd és 2 hónap múlva küldhetsz neki egy random sms-t.
Az ilyen szitukat vissza lehet hozni a sírból megfelelő technikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!