Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vesztetted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
Élménybeszámolókat várok :) Jobbra/rosszabbra számítottál?2011. márc. 14. 23:34
11/13 anonim válasza:
19 voltam már, és akivel jártam,azzal 5 éve ismertük egymást, nagyon jó barátok voltunk. Aztán összejöttünk,nagy volt a szerelem,főleg ennyi év ismeretség után. Kb. 2,5-3 hónap után történt meg a dolog, féltem tőle kicsit, de már nagyon akartam. Első próbára nem jött össze, görcsöltem, nem tudta ellazulni. Aztán utána ment a dolog, fájt, de ő óvatos volt, és vigyázott rám. Igazából visszagondolva nem volt vészes, inkább szép emlék. 2,5 év után lett vége a kapcsolatomnak, idén januárban. Az egész dolog szép emlék, és jóban maradtunk.
22/L
12/13 mxdobdmeg válasza:
hát konkrétan táborba ( 8.-ba) , mindenki be volt b*szva ilyen felelsz vagy mersznek indult , aztán elfogytak a ruhák , a bátrabbak elvonultak mi 3 an 2 lány és én , egy kis petting majd egyikből másikba k*rva nagy buli volt , mig a b*zi tanárok nem jöttek :/
13/13 anonim válasza:
8.-ban osztálykiránduláskor éjfélkor kisomfordáltunk és egy csipkebokorban vagy egy órán át csináltuk. (csak a gondnok vett észre de nagyon nem foglalkozott vele sőt inkább tippeket adott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!