Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nem birjátok ki ezt? :D
Figyelt kérdés
arrol van szó, ha egy ágyba alszatok egy csajjal ráadásul kicsit összebujva..de nincs köztetek semmi, meg nem is volt, akkor nem birjátok ki hogy ne másszatok rá?2011. márc. 14. 23:30
11/17 Ivan Iljics válasza:
Rossz fiúkkal barátkozol, az lesz a titok nyitja. Bocsi. :D
12/17 Moszuke válasza:
ahh.. nekem is kellenek meztelenül mellettem fekvő haver lányok:D
13/17 anonim válasza:
Persze hogy nem bírnám ki.Azért fekszem oda alapból.
Ha meg egy nő a haverjának tekintene és nem potenciális férfinak,azt roppant megalázónak érezném.Szerencsére ez még nem történt meg.
14/17 anonim válasza:
Nos ha összelennénk bújva akkor nehezen mert egyből állna a farkam és szenvednék!mennék a wc-ére kiverni és utána jót alszok egy szexi lánnyal!
15/17 koltt válasza:
Én simán kibírom hogy ne másszak rá, nekem alul is jó:D
16/17 anonim válasza:
problémás a helyzet, de ki lehet bírni. csak egy darabig kellemetlen.
17/17 anonim válasza:
Én bepróbálkoznák tuti, ugyanis nem tudhatom, hogy a csaj nem akarja-e, és reggel meg verném a fejemet a falba, hogy mégcsak meg sem próbáltam, ha meg nem lenne semmi, legalább nem rajtam múlott.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!