Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ellen hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen hogy szex közbe ne takarjam a pasim előtt a testem?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy takarom és sztem őt is zavarja, de nem tudok mit csinálni! Ha nem takarom akkor olyan furcsa érzést érzek és nem kívánom a szexet, mitől lehet ez?
2009. febr. 21. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mered megmutatni magad a párodnak, szerintem ez azt jelzi, hogy nem vagy még kész arra, hogy teljesen mindenedet odaadd a barátodnak.
2009. febr. 21. 14:11
 2/4 anonim válasza:
100%

Ezt te csak bemeséled magadnak,hogy akkor nem kívánod a szexet!akkor is kívánod csak nem tudsz ellazulni és feszült vagy,csak azon jár az eszed,hogy nem takarod magad.

Eleinte én is így voltam full sötétbe kellett csinálni,de leküzdöttem:)most már egyáltalán nem zavar:)

próbáljátok ki ti is h sötétbe,és ne takard magad..gondolj valami másra:)legyél nagyobb önbizalommal a tested iránt:)remélem sikerülni fog szorítok!

2009. febr. 21. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Próbáld ki először sötétben. Fedezd fel te is őt, és vezesd őt is a sötétben, hogy mindent jól megtaláljon :-)

Ha rájösz, hogy ez mennyire jó - és közben kicsit érsz is - akkor megteheted azt, is, hogy utána már félhomályban próbáld, hangulatvilágítással.

Ez annyira megszépít téged, hogy nem hiszem, hogy lesz időt ott takargatni majd magad :-)

2009. febr. 21. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

a sötét jó ötlet.

Én arra gondlok, hogy a gond abban rejlik, hogy nem vagy magabiztos, vagy nem vagy megelégedve a testeddel, és előfordulhat, hogy ez annyira feszélyez, hogy olyankor tényleg nem jó a szex.

A sötét mellett próbáld mag azt, hogy bekötöd a párod szemét, és úgy csináljátok. Ez neki is tetszeni fog, tud mindenhol simogatni, ugyanakkr nem lát, így téged nem zavar. Aztán lassan fokozatosan, akár tödd ilyen együttlét után lekerühet a szemkötő...

Valami hasonlókat próbáljatok...

Remélem megoldüdik a problémátok.

Üdv

Viktor

2009. febr. 21. 14:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!