Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen hogy szex közbe ne takarjam a pasim előtt a testem?
Ezt te csak bemeséled magadnak,hogy akkor nem kívánod a szexet!akkor is kívánod csak nem tudsz ellazulni és feszült vagy,csak azon jár az eszed,hogy nem takarod magad.
Eleinte én is így voltam full sötétbe kellett csinálni,de leküzdöttem:)most már egyáltalán nem zavar:)
próbáljátok ki ti is h sötétbe,és ne takard magad..gondolj valami másra:)legyél nagyobb önbizalommal a tested iránt:)remélem sikerülni fog szorítok!
Igen!
Próbáld ki először sötétben. Fedezd fel te is őt, és vezesd őt is a sötétben, hogy mindent jól megtaláljon :-)
Ha rájösz, hogy ez mennyire jó - és közben kicsit érsz is - akkor megteheted azt, is, hogy utána már félhomályban próbáld, hangulatvilágítással.
Ez annyira megszépít téged, hogy nem hiszem, hogy lesz időt ott takargatni majd magad :-)
a sötét jó ötlet.
Én arra gondlok, hogy a gond abban rejlik, hogy nem vagy magabiztos, vagy nem vagy megelégedve a testeddel, és előfordulhat, hogy ez annyira feszélyez, hogy olyankor tényleg nem jó a szex.
A sötét mellett próbáld mag azt, hogy bekötöd a párod szemét, és úgy csináljátok. Ez neki is tetszeni fog, tud mindenhol simogatni, ugyanakkr nem lát, így téged nem zavar. Aztán lassan fokozatosan, akár tödd ilyen együttlét után lekerühet a szemkötő...
Valami hasonlókat próbáljatok...
Remélem megoldüdik a problémátok.
Üdv
Viktor
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!