Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok jó pózokat lányoknak ahogy könnyű mozogni?
Figyelt kérdés
Eddig akárhogy próbáltam kb 1 perc után elfáradtam. A pózzal van a baj vagy én vagyok fáradékony? Úgy próbáltam eddig, hogy a srác fekszik én meg rajta, de nem tart túl sokáig.
16L
2011. márc. 14. 21:59
1/11 anonim 

válasza:

Próbáljátok misszionárius pózban. (Te fekszel a srác alatt)
3/11 A kérdező kommentje:
És ha ő rajtam fekszik akkor én hogy tudok mozogni?:)
2011. márc. 14. 22:05
5/11 anonim 

válasza:

Pedig a lovagló póz a legjobb...
7/11 anonim válasza:
Nézz birkózást. Ott van pár jó póz. :D
8/11 Futurare 

válasza:

Adj le 10 kilót. Ha mellé lőttem bocs.
Kevesebb cigi, járj futni. Ha ez sem talált, akkor meg majd adja a rutin.
9/11 A kérdező kommentje:
160cm/52kg és focizom rendszeresen.
2011. márc. 14. 22:42
10/11 kranpusz 

válasza:

Nem akarlak megbántani meg turkálni az életedben de valószinüleg van valami gond ha 16 évesen 5-10 perc után elfáradsz. Ha nem a méreteiddel van gond akkor a szived vagy a vérnyomásod lehet a ludas. Menj el orvoshoz általános kivizsgálásra...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!