Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzi a fiú ha elmegy a lány? Hogy tudják ezt megjátszani a lányok?
én lányból vagyok és soha az életben nem játszottam meg, miért tenném, nem vagyok saját magam ellensége :D
volt olyan is, hogy nem jött össze sokáig a pasimmal, mégsem játszottam meg , egyszerűen nem illettünk össze , vagy passz, pedig mindent megtettünk.
ismerek sok lányt, és itt is olvastam, hogy sokan megjátsszák, mert szeretik a pasijukat, és nem akarnak neki rosszat, pedig ezzel rosszat tesznek , magukat és a pasit is becsapják
én azt tudom mondani, ha egy pasi csak egyszer is de érezte már, hogy milyen az , amikor egy csajnak hüvelyi orgazmusa van, azt nem lehet "csak úgy utánozni" és megjátszani :) ok, lehet játszani az izmokkal, de szerintem az meg sem közelíti :D
nem tudom fiúk, ha tévedek javítsatok ki , észre veszitek ?
na igen, esetleg a csikló orgazmust azt meg lehet játszani, de egy idő után azt sem , ha már megismered a lányt .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!