Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok belenyal a fületekbe, attól el lehet valami fertőzést kapni?
:DDDDD
Neaggódj, fülbenyalással semmi hasonlót nem kaphatsz el, ez valami vicces egybeesés lehet :D
Húh, köszi, csak miután ezt kipróbálta, merthogy "hallotta, hogy az emberek füle érzékeny", egy napra rá belázasodtam, meg szédültem, meg fájt egy kicsit az a fülem.
Amúgy gondoltam, hogy valószínűleg nem az volt, mivel túl hamar jött volna ki akkor a fertőzés (általában ezek lappangnak kicsit, de hát változó).
Amúgy sajnos az ilyen vicces egybeesések mindig megtalálnak, és utána meg foghatom csak a fejem.
egyébként ha a barátod meg is lenne fázva, vagy beteg lenne, nyilván nem a fülbenyalással kaptad volna el, hanem csók-szájrapuszi stb..formában :)
Én egyszer ápolgattama lázas barátomat, én rá alig 2napra feküdtem ki.. :) de nem nyalt a fülembe :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!