Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kikötözős szexről?
Miért változatosság,kipróbálnám :D
innen látszik hogy egy laza személy szerintem :)
hát én pl azt szeretem amikor a nőt 4kézlábra állítom a fejére 1 tehenes maszkot húzok ő maga pedig sellőnak van öltözve és olyan sűrűn megkötözöm mintha drótháló lenne rajta én pedig szigetelőszallaggal megkötve jo szorosan de ugy h ellilulok . nah igy mögé megyek és megdugom az összekötözött sellős jelmezt és busman tájszólással üvöltözöm h: rágjam ki a madzagodat te szétkötözött orángután :)
mindenki mást szeret :)
13/F-vok, de szerintem élvezném, ha kikötöznének
bár még nem próbáltam
1) Az enyhébb perverziók egyike, amit relatíve soka kipróbálnak. Szerintem igen élvezetes lehet, megfelelő partnerrel. Ilyet az ember alkalmi partnerrel nem csinál, csak olyannal, akiben 100%-ig megbízik.
2) 3) 4) Három rohadt nagy igen. :) Szélsőségesen perverz dög vagyok sz'al... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!