Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az letezik, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az letezik, hogy valaki visszatartja a spermajat maszturbalas utan? Egyik baratom mondta, hogy o visszaszoritja es nem jon ki semmi. Ez jo?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Multiorgazmusosságnak hívják. Minimum hetekig edzed a PC izmodat, és elkezd működni.

Arra jó, hogy nem merülsz ki teljesen orgazmuskor, nincs magömlésed, és hamarabb eléred újból a merevedést.

2011. márc. 14. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
de ez egeszseges? mert mondjuk elkepzelem hogy visszaszoritja az anyagot es az ott megmarad valahol es lerakodik a csoben gondolom. vagy ez onnan is felszivodik?
2011. márc. 14. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Egészséges lehet.

Olyannyira, hogy az indiai és kínai módszereket erre azért fejlesztették ki, már jópár ezer évvel ezelőtt, hogy tovább és egészségesebben éljenek (belső alkímia és tantra bizonyos fajtái).

Mondjuk az nem néhány hét gyakorlás...:-)

2011. márc. 14. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
távozik a vizelettel, vagy szép lassan kifolyik.
2011. márc. 14. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, első vagyok.

Ha nem szorítottál elég erősen vagy hosszú ideig, akkor ürül a húgyhólyagba, onnét kivizeled. Ha igen, akkor a prosztata nem pumpálja ki a mellékheréből. Tehát ne úgy képzeld el, hogy befogod a végét :D és beleütközik, hanem magát a szívóerőt állítod el.

Minimális kijön, így NEM HASZNÁLHATOD fogamzásgátlásra!

Nem egészségtelen, ahogyan azt "Atlantisian" is írta.

2011. márc. 14. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:

ja, letezik. olyat hogy jo, vagy nemjo, nem lehet ra mondani. arra jo amit az elso leirt.

amugy en kepes vagyok ra, de sosem gyakoroltam, es nem is tudtam, hogy ez valami kepesseg. XD

2011. márc. 15. 01:06
 7/7 A kérdező kommentje:
M'kay koszi a valaszokat :)
2011. márc. 15. 17:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!