Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit az ösztön/vizualitás/fantázia mozgat a szexben, egy nőt meg csak a romantika?
nemigaz.
az összes nő is ugyanúgy ösztönlény, mint a férfi. tetemes részük ezt nem meri vállalni, de van akik viszont igen. persze vannak olyan pasik is akik a gyengédebb meneteket szeretik.
Én pl vizuális típus vagyok.
20/L
Ez két különböző kérdés. A férfiak szex közben vizuálisak, a nők pedig az érintésre érzékenyebbek.
Evolúciósan pedig úgy alakult ki, hogy a férfiak kevésbé tartsák szem előtt a romantikát és az érzelmeket a szex során (mert nekik valaha az volt a "dolguk", hogy minél több utódjuk legyen) a nők viszont igen (mert nekik egy gyerek rengeteg időbe került/kerül és nem a mennyiségre, hanem a minőségre mentek:))
Ez kicsit tudományosra sikeredett, mert ilyeneket tanulok, viszont ennek ellenére ismerek olyan pasit, aki állandóan inkább szeretkezne, mint dugna, tehát szerintem ezt nem lehet így kijelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!